Historiska böcker

När jag hade lyssnat klart på den senaste boken så kollade jag på Storytel efter lite annat att läsa en deckare och spänning som jag ofta fastnar för.

Såg då att Herman Lindqvist kommit ut med en en bok om Gustav Vasa, kan tyckas vara konstig då han redan har skrivit en bok om honom och hans barn i den serien han skrev Historien om Sverige. Den heter Gustav Vasa och hans söner och döttrar och det var den första historiska bok jag läste, fastnade för den serien som man följer Sverige historia och har alla böcker.
Pappas julklapp eller födelsedagspresent, beroende på när boken kom ut hehe.

Visst kommer man ihåg lite när man lyssnar på denna bok, nu har jag bara kommit ca 2 timmar in i boken.
Kan vara så att det handlar lite om släkten runt om eftersom bokens namn anser att de är vilda hehe.

 

Den sista tiden har jag inte målat så mycket eller färglagt kanske är rätta ordet.
Har fastnat för ett "spel" som är rogivande, man broderar och kommer upp i livets. Bästa med det är att må inte behöver tänka så mycket, livet tar inte slut hehe. Sämsta är att om man vill ha nya mönster måste man köpa dem, med fejkpengar, bara det att ma får inte ihop så mycket från mönstren, så det kommer ta slut en dag. Om man vill fortsätta måste man köpa fejkpengar med sina riktiga pengar, jag spelar tills de är slut. Jag vet att ja tröttnar efter ett tag ändå.

 

Så här ser det ut när man är klar med ett mönster.

Man kan igenom facebook om man nu kopplar appen till det skapa egna mönster. Ja man kan även spela igenom facebook också om man inte vill ha appen.

Jag testade det med att göra eget mönster, men va lite fejkpengar man fick när man var klar med broderier, 13 annars brukar det ligga på 70 och uppåt.
Detta mönster gjorde jag och broderade.

 

En bild från Amsterdam i sommar.

 

Ha en skön söndag, jag skall ha det med att gotta mig med mina vänner.
Kramizz

Taggar: App, Brodera, Böcker, Spel;

Kommentera inlägget här :