Marknads shopping

Idag är ju inte marknaden lika kul som den var innan. För nu är det inte många butiker som har färsäljning ute eftersom de inte kan ha en kassaapparat ute. Det måste jag säga att man saknar man kunde emellanåt fynda lite.

Nu är det mest krims krams som ungar gillar, men det är kul att de tar hit ett tivoli. Öl tälten fanns inte det innan också? men nu finns inget av det kvar.

Det blev besök på några butiker.
Shopping blev det på kapphal, ännu en T-shirt för 112 kr, blir perfekt för jag behöver nya eftersom de jag har är urtvättade.
Sen blev det en sköljskål på Cervera som passar bra att skölja vindruvor sallad m.m. Blir inte att man plockar fram den stora salladsslungan alltid.
Hamnade på Clas Ohlsson och där blev det en Hawaii inspirerad kylväska som man kan har till jobbet de varma dagarna. Har faktiskt en mini kylklamp här hemma som passar till den.
Ibland har jag blodprovtagningar m.m. och då kan man stoppa maten i det när man vet att det dröjer ett tag tills man kommer till jobbet.När man kom hem blev det att hänga med mamma hem och visa henne hur hennes blogg kommer att funka och lade ut sitt första inlägg och noterade lite.
Min mammas blogg hittar ni här.

När mamma stod och småpratade med en granne så såg jag några fina blommor växa i kanten av ingången, mobilen upp och fotografera.Visst är de fina :)

Lilla lila vilda panne... han är ju så på G när man är där, hoppade ner från soffan och täffade med skallen på hörnet av soffbordet, det var en rejäl smäll. Lilla gubben måste sett stjärnor.

Ha en skön kväll
Kramizz