Vad fick jag i födelsedagspresent?

Nu är det  ca 1,5 månad sedan jag fyllde år och jag har nog inte berättat om vad jag fick. En del beror på att jag fick någon sak nyligen.

Jag firar inte och hade inget kalas så jag förväntade mig inget speciellt. Jag har fått mina presenter vid olika tillfällen.

Det första jag fick var sommaren 2019 då mamma valde att betala en del av min väska.
Jag har i några år tittat på en Michael Kors ryggsäck och det var den mamma lade en slant på. Den andra slanten var en present från mig själv. 😂

Jag fick ett kort från vänner som kommer bjuda ut mig på mat, mitt val när och restaurang. Superfin present som snart kommer att bli av.

Pappa ger mig en gåva... Igår beställde jag det jag ville ha av hans pengar.
Bild: Orrefors hemsida

Har kollat in dessa ljusstakar, Orrefors Carat i Mässing blev det. De kommer bli fina här hemma. Jag har en vas i samma serie.

Brorsan hörde av sig och undrade om jag hade gjort DNA. En sak som jag alltid velat göra och det fick jag av min bror.

Så nu väntar jag på att testet skall komma så får man se vad det blir av det och vad det säger.
Bild: FamilyTreeDNA

Jag valde detta test för det är flest svenskar som gör det. Min tanke är att en lite liten chans kan finnas att man får en träff på min mammas biologiska far sida. Eftersom han är okänd så hoppas man på en träff och kanske kan få veta dem det är.

Jag har varit inne på att göra Ancestry för att se om man hittar Amerikanska släktingar för att där är det större chans att hitta det. Kanske gör man det sedan. Jag hoppas att kitet kommer nästa vecka eller veckan där efter, sedan kommer det ta 4-8 veckor innan man får resultat, så i slutat av mars eller början av april kan jag visa resultatet.

Som brorsan sa
- du kanske kommer från Asien.

Hm om jag kommer från Asien så kommer han också därifrån. 🤣😂

Sedan fick jag 1000 kr i presentkort på Asecs från jobbet, så nu blir det att fundera på vad man skall köpa. Det är mycket jag vill ha så nu skall jag tänka ut vad det blir så man köper något som man inte tröttnar på och som kommer finnas med en under en längre tid.

Tror inte jag glömt något, har jag det så sorry.
Detta var mer än jag trodde att jag skulle få. Så jag är super nöjd.

Ha rn härlig skön söndag
Kramizz
Taggar: Födelsedag;

Kommentarer :

#1: Louise

Fantastiska presenter! Hade varit kul att göra ett sånt DNA test! :D

Svar: Jag ser fram emot detta nu :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :