Vad har hänt?

Ja jag vet, jag har varit dålig på att blogga, men det har varit andra saker som har gått före.

Kan ju inte påstå att det var viktiga saker som gick förr, ibland blir det bara så.

Jag brukar inte springa runt på mellandagsrean men ibland har jag tur att hitta efteråt till ännu bättre pris.
På Åhléns till 70% rea hittade jag en ljushållare som jag ville ha och passade bra ihop med mina nya Orrefors ljusstakar.
23 kr tror jag att jag gav för den. Marmor underlägget är en hårdare tablett som har under tallrikar, köpt på Åhléns för 49 kr, ej rea. Den är bara tillfällig för att inte stearin skall hamna på bordet, jag letar efter en bricka i den storleken 30 x 40 cm. Antingen en glasbricka med detaljer i mässing färg. Kan även tänka mig en marmor av den typen som är på bilden.
Vet ni något ställe som har det utan att det kostar för 500 kr, så tipsa mig gärna.

Bakmaskinen fick faktiskt arbeta förra helgen för att jag ville testa om magen tålde ett annat recept, och det blev mycket bättre måsta jag säga.
Härligt att vakna till doften av nybakat bröd. Skall se om man kan hitta lite andra recept på nätet för det finns nog en del.

I måndags var jag iväg på Asecs och möte min vän Eva och vi passade på att gå runt i butikerna och tjatade en massa.
Passade på att äta på en av restaurangerna jag inte hade varit på innan. En Italiensk och det blev en sallad som verkade vara en caesarsallad, men den var annorlunda. Mycket kyckling fick man måste jag säga.
I fredags blev det Asecs igen för att mamma ville kolla synen och det blev en tur till Lyko och köpa Xlash för det vill jag testa för att se om fransarna kan blir längre, starkare och mörkare.
Har tagit en förebild och efter ca 28 dagar skall man märka skillnad, vet att en del gör det inte det på. Man skall hålla på i ca 6-8 veckor varje dag och efter det 2-3 gånger per vecka. Jag skall dokumentera allt så återkommer jag i mars/april skiftet.

Akademibokhandeln fick besök och där blev det kokböcker, 2 st.
Middagstipset är en tjej som har en blogg gett ut och jag har följt hennes blogg i några år nu och har hittat en del bra recept hos henne.

Har haft tanken att utmana mig själv på att göra ett nytt recept varje vecka. Får se om jag ger mig på detta. Vill planera lite innan om det skall ske. Är det ex 6 veckor så vill jag hitta 6 recept innan så jag vet vad man skall ha hemma.

I måndags betalade jag momsen på mitt DNA kit och på fredagen så kom det äntiligen, så nu blir det att fixa med det så man kan få ett svar i mars/April skiftet.
Ser fram emot resultat, som sagt mest skandinavisk tror jag på. Inte mycket utanflr de gränserna. Återkommer när resultatet är färdigt.

Ha en härlig söndag
Kramizz

Kommentera inlägget här :