Vad skall man blogga om?

Jag har nu varit inne i en period jag känner att bloggen inte är levande gällande att jag bara skriver av mig.

Visst jag lägger in inlägg ca varannan dag på sims byggen, skönhet, boxar jag fått m.m. Men inte så mycket mer. Räcker detta?
Jag strävar inte efter att bli en stor kanal för det skulle jag inte klara av, det skulle bli för mycket krav och man jobbar heltid.
Så jag håller mig till den storlek jag är idag. 

Ni få men ändå kära läsare är det något ni är intresserad av att läsa om?

Jag lägger gärna in inlägg i förtid för på vardagar så orkar jag inte blogga för jag är så trött efter jobbet och känner inte för att sitta framför datorn när man i stort sätt suttit på jobbet i 8 timmar framför datorn.
Så kom med tips.

Pappa ringde i fredags och ville att jag skulle släktforska på hans farmor Karolina Mosesdotter. Han ville veta mer om henne. Alltså det är inte något som går snabbt för det är mycket att hitta, men visst jag har redan klart en del av släkten där.
Hon är från Palohuornas som är samma plats som pappa är född och han är väldigt stolt över det.
Finns en bok om de första inflyttarna i Palohuornas och Mukkavaara som jag kan säga är mina släktingar. Har skrivit om detta innan. 

Men jag började kolla lite i lördags, men det var bara en lite mjukstart. Får se om jag kan hinna mer under nästa helg.
Jag har några böcker till hjälp för ibland kan man se namn som man inte kan läsa, har man tur så står de i böckerna. Esaja boken är 7 generationer i och många av mina avlägsna släktingar, 3 av Esajas och Ellas barn har jag i rakt nedföljande led i mitt träd.
Kollade runt bland mina papper, vilken oordning det är på en del saker, jag vill få det iordning.
Vill inte ha några stora gaffelpärmar. Men vad?
Har ett par mappar med ett antal plastfickor i som jag inte minns vart jag köpte dem. Måste se vad jag kan hitta dessa, då kan man ha en mapp med boupptäckningar en med soldatakter osv.
Men vart kan man hitta sådana? Någon som vet ett ställe i Jönköping som har sådana tipsa gärna om det.

Mormor sparade mycket och det är tidningsutklipp och lite annat. Hur skall man göra med detta, det kan vara små dösannonser. Nu ligger allt i en plastficka.
Tar emot tips hur detta skall kunna ordnas upp och bli fint så man lätt kan ta fram och läsa. Scrapbook kanske som inte har så många sidor i?
Hoppas på att få lite tips av er nu. 😂

Ha det gott
Kramizz