Snart drar jag till Amsterdam igen

Ja som varje år så blir det att man åker iväg till Amsterdam, hälsat på brorsan och strosar runt i staden som jag verkligen tycker om.

Vad skall man hitta på denna gången? Alltså det är ingen idé att kolla runt vad man skall kolla på för det blir inte av att man gör det. Jag har ett antal inlägg där jag skriver om vad jag skulle kunna tänka mig att göra.
Jag skrev ett antal inlägg 2017 som ni kan läsa här
Inför Amsterdam resan 2017
20 saker att göra i Amsterdam
10 heta fotoställen i Amsterdam

Sedan 2018 så gjorde jag dessa inlägg inför resan.
Marknader och pannkakor i Amsterdam
Vad skall vi hitta på i Amsterdam

Det mesta på dessa sidor har jag inte gjort så då är det lika bra att länka till sidorna istället.
Men vad är bestämt att man skall göra då?
Så klart kan det ändras en hel del men det finns planer på att ta sig till Michael Kors, skall kolla in om det finns en ryggsäck som jag vill ha. Har sparat ihop pengar till en. Sedan kommer det bli Primark för mamma kunde inte hänga med förra året. Lush tänkte jag kolla in också för när jag var i Göteborg var det så mycket folk att man inte såg allt och sedan i Stockholm hade man så kort om tid att kolla runt.

Så klart måste det bli en strut med frites. På bästa stället i staden.
Min bror bor väldigt nära Rijksmuseum och det kommer nog få besök av oss. För 10 år sedan var man på van Gogh museet så då är det väl dags att kolla in mer tavlor i år. Vi tänkte se Rembrandts Nattvakten som är en av världens mest kända tavla. Enorm tavla som nu skall renoveras, tror de kommer börja med det under nästa vecka, men det kommer att ske på plats för att den går inte att flytta på för den är så stor att den inte får plats i deras hiss. Det kommer ta ca 6 år att renovera den tavlan.
Det kommer inte bli stor shopping denna gång för att nu har man inte så stor väska denna gången. Har ju köpt en mindre variant.
För den delen har man så mycket ändå 😂😂
Sen kan det vara så att man kolla priser på en del favorit produkter för att se om det är billigare än i Sverige, skall skriva upp dem för att kolla om man hittar det när man ändå spanar runt.
Skall jag göra ett inlägg med ställen jag har varit på och tipsa om dem?

Kanske inte blir innan resan med efter jag har kommit hem från Amsterdam.
Ha det så bra
Kramizz
Taggar: Amsterdam;

Kommentera inlägget här :