Nu är Amsterdam tavlan klar

Nu har jag pillat klart med den Amsterdam tavlan jag har hållt på med i under några veckor.
Så här blev den och jag är jättenöjd så nu blir det att skaffa ramar till alla jag har gjort, ja nästan alla hehe. jag skall köpa till de som jag vet vart jag skall hänga upp.
Så det får snart bli ett besök på IKEA.

Började på en annan tavla nu, och den sista jag har hemma.
Min Buddha tavla. Är lite tveksam om pärlorna kommer att räcka för det är 200 st i varje påse och de skickar med 2 påsar när det står att man behöver 400 st, så då får man hoppas att det är lite fler i påsen i fall man sprätter i väg någon eller om någon är lite trasig.

Jag väntar på andra saker från Wish men än så länge har det bara kommit hundpåsar, men de andra sakerna är inte ännu här. Fast det står att ett par skall vara i Sverige.
Hoppas att de kommer i veckan.
Det är bara resegrejer som jag skrev om i detta inlägg.

Jag fick ett tips från en på jobbet om en hårinpackning till håret som jag nu har använt ett par gånger, det blir inte så tungt. Det kostar en slant men jag hade 20% på Lycko så jag passade på då.
Kan tips om det...
Ett annat tips är en kokbok jag köpte på bokrean, mitt enda fynd på bokrean hehe...

Som sagt jag gillar det asiatiska köket så då passar denna kokbok mig.
Det står en del i början om vad hon köper för såser pastor m.m. och det tycker jag är ett bra tips. Jag har ännu inte lagar något från denna kokbok men har gjort ett recept som hon har tillagat på nyhetsmorgon.
Jag ändrade lite på det men fick smaka på en för mig ny koreansk paste som heter go chu jang. Hoisin sås är nytt för mig med...
Det har äntligen planterat lite här på gården... i den ring som är utanför mig har det planterat några träd... tre olika sorters äppelträd.
Det skall bli spännande att se om det bär frukt sedan. De har satsat på att plantera lite fukt och bär på gårdarna här ute. Det är även smultronplantor planterade.
Jag skämtade med att om några år så kan man komma ut och komma på att oj jag glömde frukt och plocka ner ett äpple och ta med till jobbet hehe.

Jag tror att det kommer försvinna fort från träden när de väl mognar så jag får nog inte smaka något.

Ha en underbar kväll
Kramizz
Taggar: Hantverk, Mat, Råslätt.;

Kommentera inlägget här :