Man kan hitta mycket på Wish

Snart är det dags att resa till Amsterdam, ja snart kanske är fel, men till sommaren kommer det bli av.

När jag och mamma var på Landvetter förra året, tror det var där. Så såg vi att ett par som hade som ett skydd för sina resväskor. Smart för väskorna får sina tornar och blir repade eller skada. 

Så det blev att leta efter det och jag fann att det fanns många på wish, men storlek är alltid svårt för man vet inte om det stämmer med vår de kinesiska måtten. Men en beställning på smart saker till resa har blivit gjord för inte så många kronor. Allt tillsammans inkl porto gick nog på ca 650 kr och där är det för både mig och mamma. Så ca 325 - 350 kr var.

Att beställa från Wish tar sin tid, det kan ta en månad eller mer innan man får det. Ibland är det väldigt snabbt som 2 veckor. Det finns risk att det inte dyker upp för det har kommit bort.
Jag är i det läget nu med en pärltävla som inte kommit. Det är sista dagen idag, så det blir att kolla posten idag om det inte finns där så får man rapportera det.

Så här kommer min väska se ut när jag flyger om allt passar och det kommer.

Kan tillägga att alla bilder kommer från Wish appen.

Mammas väska kommer se ut så här.

Så blev den skål till Hannes som jag tyckte var smart. Man kan fälla ihop den och hänga den, smidigt att ha med på promenader m.m. 

Sedan blev det något annat som jag letat efter här hemma. Men bara hittar på nätet för 179 kr. Hittade på Wish för 9 kr tror jag det var och portot 9 kr...

Den tången kommer i snigelfart för det står att den skall komma 30 juni haha.


När jag hade skickat iväg denna beställningen så såg jag en annan smart sak.

När man reser så glider ju kläderna runt för väskan är i te full, för man vill ju ha lite plats när man  reser hem för att kunna shoppa lite.
Då hittade jag dessa.

När man packar kläderna i dessa så kommer de inte glida runt. Så det blev en till beställning på dessa och lite andra saker...


Man har laddare med sig m.m. till platta och mobil m.m. för att hålla koll på det så blev det en lite väska till det.
Man kunde sätta sin mus i den såg jag på en bild om man ex har med sig sin dator, allt smått på ett ställe.

Sedan och sista saken blev en liten mapp att ha biljetter i och boardingkortet m.m. Så man lätt kan ta fram det när man reser. Pass och det behövs inte på vår resa eftersom vi håller oss i länder där det räcker med leg.

Nu blir det spännande och se vilket som kommer först.


Har ni några smarta saker som ni inte klarar er utan på resa?
Alltid kul med lite tips.

Ha en  skön dag och njut.
Kramizz

Taggar: Resa, Shopping, Wish;

Kommentarer :

#1: Kajsan

Det är ett kul ställe Wish, jag beställde lite kläder och skor för 3 veckor sen, 19 juni skriver dom att jag ska få mina grejer! Får se om det blir bra, beställde lite större storlekar än vad jag brukar ha så vi får se om det blir tight eller tält :)

Kramar

Svar: Ja det är det. Hoppas det kommer att passa. Har hört att storlekarna är små. Det är i asiatiska mått. Kram
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :