Det var ovanligt för mig

Idag är det 1 maj och en del gör sig redo för att demonstrera medans jag sitter och väntar på att gå ner till källaren och tvätta.

Jag hör att de håller på att påla, så de byggarbetarna har inte ledigt denna röda dag. De håller på att bygga en ny vårdcentral och folktandvård.

I söndags var det ett härligt väder så jag och passade på att gå en promenad för att man behöver röra sig och min fot känns bättre efter den sena eller vad det är som har gjort så ont från stortån till ankeln.

Vet att kiosken är borta men det var första gången jag gick förbi där.
De kommer nog göra det till en gräsplätt vad det verkar som. Den kiosken har man många minnen ifrån. Den andra kiosken so ligger i en annan del av området finns fortfarande kvar såg jag och den hade öppet när vi gick förbi.

Hamnade på Björkkullen och satte sig en stund eftersom mamma har problem med sin rygg så behöver hon sätta sig lite emellanåt.

Nedanför kullen ligger ett utegym, det har aldrig blivit att vi kollat in det eller testat det, men vi passade på att göra det när vi ändå var där.
Det är ett superfint utegym med 10 stationer som man kan göra... testade på en del av dem, den närmast på bilden vet jag hur den funkar, men hur i sjutton skall man komma upp på den? Den är så högt upp och handtag om är där som är ivägen om man skulle försöka komma upp på den.
Vem vet vi kanske kommer tillbaka dit och tränar lite... 😉😂 Som sag skulle vara ovanligt för mig.

Kollegorna på jobbet var nog lite chockade att jag varit där 😂😂

Jag vet att jag har varit dålig på blogga den sista tiden, visst inlägg har kommit ut men det har varit på boxar och The Sims 4 och inget om vad som har hänt.

Jag bloggar gärna men har haft svårt att få till att skriva något intressant att läsa, för jag tyckte det vad samma sak som man skrev om.

Kan även hinta om att en liten övernattningsresa är bokad och klar framåt höstkanten, något att se fram emot efter semestern. Mer om det senare 😀

Ser att det har regnat men solen tittar fram, får önska er alla en skön 1 maj dag
Kramizz
Taggar: Råslätt.;

Kommentera inlägget här :