Värmen kom ordentligt och härligt paket

Ja då har det kommit igen... den där värmen som gör att man flyter bort. 😂

Antingen kommer det kyla eller extrem hetta, varför inget mitt emellan, Sverige sägs ju vara medel land... varför inte vara där i temperaturen hehe 😂

Fläkten på, men funderar på att skrapt försöka fixa med en AC, det blir så varmt inne så man smäller av snart. Fläkten funkar till en viss del.
Tål att fundera på.

Tror ni att vi får den extrema värmen i år också?

Idag kom det ett paket från Caia
Tänkte att jag skulle testa deras mascara som de skäppte för någon vecka sedan. Precis en vecka sedan, ena mascaran tog slut på 2 timmar. Jag lyckades få ta på båda sorterna som jag skall testa, jag hopps att jag skall tåla dessa. 
Eftersom jag ör känslig så har jag 3 månaders reglen för att det är så länga macaran är färsk. 

Jag har en från Benefit som jag skall testa först innan jag tar en av Caia mascarorna. Fick ju en Benefitmascara i en Glossybox limited edition box.
Bad gal bang heter den och vet att många tycker om den. Nu har jag Clinique mascara som kom med Glossybox tror jag, eller var det med Lookfantastic. Jag minns inte, men den funkar bra och jag tål den, men runt midsommar är det dags att byta för då har det gått ca 3 månader.

Är det så att Benefits funkar bra så har jag chansen att kolla vad de tar för den macaran i Amsterdam då en butik som heter Douglas säljer det märket. I sverige är det Sephora som har det märket och det är inte precis att man har nära till den butken men det går att beställa på nätet.

Ha en riktigt skön helg
Kramizz
Taggar: Shopping, Skönhet;

Kommentera inlägget här :