Going to Amsterdam - 12 juli

Då var det dags för den årliga resan till Amsterdam. Som hade lite överraskningar till min mamma.

Tyvärr kunde jag inte blogga i Amsterdam för blogg.se och min brors internet uppkoppling funkar inte tillsammans, Jag kommer inte ens åt att kolla på bloggar från blogg.se. 
Så det får bli efteråt som jag bloggar.

Det var varmt på morgonen när man skulle packa det sista och fixa lite innan man åkte iväg på Växjö kl 10.00.

Vi var i god tid på flygplatsen och passade på att köpta lite att äta. Flyget var lite försenat, ca 25 minuter efter det skulle avgå kom vi iväg.
På planet fick man en rulle med mozarella och den smakade inte så mycket.
Vi landade inte allt för mycket försenade. Vad mamma inte visste var att vi skulle bli hämtade för brorsan hade fixat det som en födelsedagspresent då mamma fyllde 70 år i maj och han hade inte grattat henne.
Jag visste om det och stod och letade efter vår skylt och mamma såg den men säger inget.

Vi fick åka en fin bil.
Det blev att gå en sväng för de vill inte köra nära, förstår inte detta. När vi kom fram så blev det en riktig överraskning. Jag visste inte om att de hade fixat så mycket.
Sedan blev det att fira med Champange och för min del cider. Det var guld i det, 23 karat.
Fint skall det vara. Brorsan hade gjort en smörgåstårta efter det recept jag hade och det blev superbra och min mage klarade av det, men det var lite ont i magen efter att ätit kladdkakan.
Så klart blev det guld på Smörgåstårtan.
Mamma fick en fin mugg av brorsan och sedan ett halsband som jag hade med mig som jag hade tänkt att ge, men så gav jag den idén till brorsan istället.
Sofia Wistams mamma halsband som hon blev glad över.
Det blev att jag gav mamma biljett till Stulen Kärlek i november.

Sedan förra året hade de köpt nya möbler så de hade köpt en ny bäddsoffa som jag och mamma fick sova i. Mycket bättre än den de hade innan som var stenhård.

Att sova i det rummet där soffan står gjorde att vi inte hörde livet ute fårn gatan då folk festar till kl 5 på morgonen.

Får se vad morgondagen har att ge.
Kramizz
Taggar: Amsterdam, Resa;

Kommentera inlägget här :