Glossybox - Juli 2019

Vad jag väntade på denna box, hade hoppats att den skulle komma innan jag reste till Amsterdam.

Den kom någon dag innan jag skulle åka hem från Amsterdam.
Färgglad box som kom, men hur var innehållet? Det är det som är viktigt.
Det var med en bonus denna gången, det händer emellanåt.

1. Dr PawPaw, har man fått ett antal gånger, detta är den Orange Balm, så den har en färg och är inte som den gula som är helt naturligt. Jag testade den men det är inte min färg. Fullsize 25 ml, Pris ca 79 kr.

2. Dr Botanocals - Pomegranate superfood Regenerating sleeping mask. Detta var den sneak peek vi fick förra månaden. Denna skall absolut testat, kanske redan i natt. Älskar masker. Fullsize, 30 ml, Pris ca 139 kr.

3. Popup Beauty - Peel off glitter gel mask. Det är en mask som är glittrig med stjärnor i sig. Den påminner lite av den burk man hade i mellanstadiet med glitter som man satte en fläck på kinden. Hehe man kan säga den tidens highlighter. Detta är en mask kom jag absolut kommer att testa. Fullsize, 20 g, Pris ca 129 kr

4. OSIS BOHO Rebel Brunette, Schwarzkopf, detta är ett torrschampo som är för brunt hår då det är pigment i det. Jag är inte brunhårig men när jag sist fyllde i så skrev jag brun för jag hade färgar håret då. Resestorlek, 100 ml, Pris ca 66 kr (Fullsize 300 ml, 199 kr)

5. Bioré - Deep cleansing pore strips. Lite strips för näsan, det kommer att testa för att se om de funkar. 1 st, Pris: 12 kr (Ett fullt paket kostar 75 kr och har 6 st stripes)

Bonus: Carlys Natural Company Boost. En shoot man kan boosta med, fick även att man kunde hämta ut en gratis från Life också. 60 ml, pris 30 kr.
Jag ger 139 kr för denna box som denna gång inte har ett högt värde. Boxen innheåll ligger på ca 425 kr. Med boosten så är det 455 kr.

En del fick Rituals istället för att få torrschamo och det hade jag också viljat ha
Jag är i tankarna om jag skall fortsätta med denna box eller inte för nu känns det att det kanske är dags att avsluta den.
Får tänka lite på det.

Ha en riktigt skön helg.
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;

Kommentera inlägget här :