Påskledig

Vilken påsk vi har haft med sol och värme. Ena dagen går man med vinterjacka och andra dagen utan jacka. Så känns det.

Man ser hur mycket träden börjat slå ut och pollenallergiker mår inte bra nu. Jag har känt av det också som inte är allerkiger. Mina ögon har kliat och lite sveda i kombo, nysningar emellanåt. Vet att jag kände av det förra året också. Det är så milt så inget att klaga på egentligen, det ju hur min bror är pollenallergiker.

Jag har haft 5 härliga dagar ledigt och jag har inte gjort så mycket, skulle gärna passat på att gått ut och gå med kameran men tyvärr krånglar min vänsterfot. Något hände för ca 1,5 vecka sedan och en sena eller var det är har tagit styk så det känns från stortån som en linje mot ankeln. Det har gjort så fruktansvärt ont när jag har gått, på jobbet så har jag inte kunna gå i mina innetofflor för det har tryckt på så, lite bättre kändes det med gympaskor men inte skönt det heller.

Vilan har gjort gott i foten, har inte alls lika ont nu, hoppas att det inte kommer bli värre när man börjar jobba igen efter ledigheten. Håll tummarna.

I år blev det inte att stå framför spisen utan passade faktiskt på att gå ut och äta på påskaftonen. Vi var på Basilika kitchen & Bar som nu har fått sina rättigheter.

Jag tog buffén och man kan välja mellan olika såser och det blev att jag tog den starkaste såsen *** uhhh den var stark, det var på gränsen till att jag inte kan äta starkare.
De har god mat där så om ni gillar asiatisk mat så tycker jag att ni skall testa att gå dit, rullade sedan till busshållplatsen.
Blev sedan att jäsa i soffan av mätthet.

Har spelat lite sims när man nu har hunnit med det för annars blir det att man inte hinner med det så mycket.
För mig är det viktigt att spel inte går före något annat och det har jag alltid hållt. Så om ex en vän skulle ringa och fråga om vi skall umgås så hade jag aldrig sagt nej för att jag velat spela istället.
Har aldrig hänt nu eller innan när jag spelade mycket sims för ca 15 år sedan.

Jag skall väl inte säga att jag har latat mig helt för att jag ju gått små turer om det är så till affären eller runt huset för att känna av lite med foten och njuta lite av värmen ute.

Nu kommer våren gå snabbt eller är det vår eller kanske sommar direkt. Men vi behöver regn efter förra sommaren, annars kommer det bli problem med en till torr sommar.

Ha nu en härlig dag
Kramizz

Kommentarer :

#1: Sarah

Vad mysigt att gå ut och äta :) Najs att maten var god med :)

Svar: Ja det var mysigt att göra det... Ja de har god mat där. :)
Pernilla Johansson

skriven
#2: Angelica Wåhlin

Så härligt med ledighet och så god maten såg ut :)

Svar: Ja härligt med långledigt. :)
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :