Kort, glad och tacksam

Igår kom jag iväg på Pernilla Wahlgrens show Kort, glad och tacksam. Det var super.

Jag köpte biljetten i mars så det är länge man har väntat nu på att få se den. Man kan säga att det var ett härligt 50 års kalas man var inbjuden till.

Det är skönt att man slutade tidigt på fredag så man hann hem innan man skulle åka tillbaka till jobbet, nja inte helt sant, jag jobbar inte så långt ifrån Konserthuset.

På bussen började jag känna mig konstig och fick ett blodsockerfall så det var bara att stiga av vid Elmia och gå in på Sibylla och köpa en korv för att kunna känna sig bättre och det hjälpte.

Jag hade betalt garderoben innan också så inga pengar behövde jag göra åt där.
Hade en bra sittplats på rad 4.
Kunde säkert fått bättre om jag hade haft kollen lite tidigare vart showen skulle gå någonstans.
Det skulle börja vid 19:30 men redan 19:15 dök Ola Forssmed upp och började fixa på scen med festen och snart dök även Måns Nathanaelson upp.
Hanna Hedlund kom också ut innan, fick väldigt jubel. Hon kastade ut balonger så publiken fick blåsa upp dem.
Sen kunde partyt börja och överraskningsfesten för Pernilla Wahlgren.
Rolig och skön show måste jag säga, Ola Forssmed som är som en gummiman man skratar ju åt han hållningar han har. Pernilla Wahlgren har ju en fantastisk röst likaså Hanna Hedlund.

Har ni chansen så passa på att gå på den.
Kim Sulocki kom ut bland publiken.
Sedan dök en blåsorkester upp när Pernilla sattvid pianot, hon syns inte bakom dessa fyra musikanter.
Hmm undra vart de hade lärt sig att spela på dessa instrument? Ja vad skall man säga? Hehe 😂😂
Pernilla sjöng Theos sång. Sorry för kassa bilder, så blir det med en gammal mobilkamera. Tror om jag hade tagit jobbet mobil hade de blivit bättre, men nu är det försent att tänka på det.

Jag är nöjd med denna kväll.
I dag lördag bir det nog att kolla in nya sims spelet som släptes går, Kändisliv. Men först skall det bli tvätta och vila en stund annars orkar jag inte det eftersom jag kom i säng sent och uppe vid 5 tiden.

Och vet ni vad? Det är bara 14 dagar tills jag öppnar mina adventskalendrar The Body Shop och Lookfantastic, då får ni ha koll från 1-25 december ca kl 8:00 och 16:00 när jag visar vad jag fick.
Om 3 veckor drar jag ut på andra äventyr, avslöja inget ännu.

Ha en trevlig lördag och helg
Kramizz