Indy Beauty Therese Lindgren

Jag har inte så stor erfarenhet av Therese Lindgren, men har hört hennes namn. Hon är en stor Youtube och har skrivit böcker om psykisk ohälsa, djurens rätt m.m.
 
Hon har skönhetsprodukter som jag har missat att hon har. Så här kommer en produkt som är med maj månads Glossybox som jag ännu inte har visat innehållet, men ni får en titt nu.
 
Jag fick en dagkräm, Indy Beauty och blir alltid glad att testa det och det var fullstor förpackning.
Har ni testat något av hennes produkter?
Jag testade denna idag och den luktar gott och doften försvinner snabbt och det är ett plustecken för mig som är doftkänslig.
 
När jag läser om produkterna så ser jag att de är veganska och certifierade från Djurens rätt, det gillar jag och sedan så är de svensktillverkade och bra pris.
 
Såg att det fanns duschkräm och lotion i hennes serie och det skulle jag vilja testa. Mitt jag har nu är snart slut så kanske skall beställa detta.
Skall även testa hennes serum för min Emma S är snart slut och jag gillar inte tuben för det blir för mycket ibland så det slösas. Pump är bättre. Sedan få man se om det är bra eller inte, funkar det som Emma S eller bättre så är det ju bra.
 
Gillar tanken på vegansk och svenskt.
Kör med Maria Nila produkter i håret som är samma tanke, veganskt och svenskt.
 
Så det får bli en beställning senare idag. 😀
 
Ha en skön lördag
Kramizz  
Taggar: Skönhet;

Kommentarer :

#1: Anna

Åh jag som sitter och läser på de sista sidorna ur hennes bok!! Har du inte läst den rekommenderar jag denna!

Jag har testat hennes Bodylotion och älskar den, upplever inte heller att doften där sitter i allt för länge. Läste att du var doftkänslig så det kan ju vara ett stort plus då. Har inte testat produkterna du har med i inlägget, säg gärna till om du rekommenderar. Ha en fantastisk lördag och helg. Kram, Anna

Svar: Tack för tipset, jag håller på några andra böcker just nu men lägger den på listan. Jag kommer testa dem och kommer säkert skriva om det sedan. Ha det gott Kram
Pernilla Johansson

skriven
#2: Angelica Wåhlin

Har faktiskt inte testat hennes produkter :)

Svar: Det är lite mixat vad de gillar hennes produkter. Jag kommer testa dem så får jag se efter ett tag om jag gillar det. 😀
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :