Sjunger datorn på sista versen?

Ja min dator behöver verkligen bytas ut för den är seg som sjutton och infogar och tar bort text som den vill. Så jobbigt när man har skrivit något långt.
2012 köpte jag den datorn så den är 6 år gammal trodde den var 8 år men så var det inte. Det är nog TV jag tänker på.

Segobert har jag dömt datorn till för att den är så seg nu. Visst om man gör iordning den skulle den gå snabbare men jag har lite andra planer med en ny dator.

Jag är sugen att spela The Sims igen, dvs Sims 4 och då ställer det krav på datorn som det inte finns i den jag har idag. För jag har enbart köpt för skriva och surfa men inte för spelande. Så en gaming datorn vill jag att min nästa bärbara dator är.


Man vill ju ha en bra dator som klarar av expansioner också till det spelet. ser att årstider nu är ute och det kräver en del på en dator.

Har brorsan som får hjälpa mig att guida rätt i dator djungeln.

Inte ens mina gamla spel passar med denna gamla segobert.

The Sims får mig att må bra, om jag är stressad m.m. så får det mig att lugna ner mig och tänka på annat, det var tom bra när man skall gå ner i vikt för man håller på med annat och tänker inte på mat. Så det kan ha sin nytta ibland.

Får se var framtiden säger om en ny dator. 🙂

Hmm skärmen sitter löst märker jag på datorn, tänk om den lossnar när man sitter och skriver här 😂😂 det hade varit en syn.

Ha det så gott denna dag och helg
Kramizz
Taggar: Dator, The Sims;

Kommentera inlägget här :