Mitt första hus i The Sims 4

Jag har nu gjort två försök med att bygga hus, bla den bild jag visade igår. Det huset finns inte mer för jag var inte nöjd med det.

Så jag satt och kollade på YouTube och andra bilder för att se hur andra bygger, tänkte att jag härmar till en del men ändå lite eget gällande stilen på huset.

Har nu suttit i ett antal timmar idag för att få till ett hus som ligger i en damm.
Så här ser huset ut framifrån.
Jag är som sagt en gammal spelare av Sims så något sitter kvar. Jag har spelat 1:an ett tag sedan blev det tvåan och det var mitt favorit och hade en massa CC i spelet och var livrädd att det skulle hända något. The Sims 3 hade jag svårt att få till något snyggt i, det var nog att byggandet var lite annorlunda och jag lärde mig aldrig hur man skulle styra. Nu har jag haft ca 8 år eller mer uppehåll så då borde jag kunna lära mig 4:an. Kan säga att det har tagit ett antal timmar men det kommer nog med sinom tid. 😀
Jag skall ärligen säga att jag inte vet om huset är spelbart, vet att i Sims 2 hade det inte varit det för simmarna hade inte kunnat komma intill att rensa ogräs, kan tänka mig att det finns fortfarande kvar i spelet eller?

Jag har spelat med dessa spel
Djungel äventyr, game pack
Coola köksprylar, stuff pack
Romantiska trädgårdsprylar, stuff pack
Årstider, expansion
I byggläget så kan man se huset och trädgården på morgon, dag, kväll och natt. Jag tog inget kort på morgonen men huset ser ut så är de andra tiderna.
Gjorde ett växthus för att testa det med glasgolv, jag vet inte om det är funktionellt.
Det som tog tid var att sätta ut alla stenar för att få det lite finare i kanterna, det är där jag inte vet om det funkar att spela när det är en massa växter bland stenarna.
Jag satte in lite möbler i huset också men blev inte helt nöjd med det. Jag tycker köket blev bäst. Jag har inte använt några CC grejer. Jag skall se hur länge man kan hålla sig bort från det när andra håller på att bygga och inreda fina saker.

Så här ser det ut i huset.
Det var alla bilder jag har att visa. Kul att få visa det första huset.
Vad tycker ni om det?

Nu skall jag se om jag kan få till det där med takfönster, det är så snyggt på de hus jag har sett.
Ha en go lördag
Kramizz
Taggar: The Sims, The Sims 4;

Kommentera inlägget här :