Har blivit med grill

Var på Maxi och handlade och svängde in på grillavdelningen och såg en elgrill som skulle passa mig. Mamma var ute efter en ny för hennes är över 10 år så det är på tiden att skaffa en ny.
Medans jag har en ny som endast är använd en gång men den är inte lätt.
Jag köpte den ändå, den kostar 399 kr och är ganska plastig och har många delar som skall monteras ihop men jag fick ihop den.
Varför bytte jag grill när jag inte använt den andra?
Anledningen är att det inte går att bort den del man fyller med vatten. Man får bära in hela grillen för att tömma den, otymplig som den är så är det inte lätt att hälla av den, man får vatten på golv och skåp.

Den nya gillen kan kan plocka bort behållaren med vatten och kan lämna grillen kvar på balkongen. Sedan dessa avlastningsytor och den extra hyllan som kan hålla värmen eller värma på bröd.

Bild på den gamla och den nya, skall lägga ut den gamla till försäljning för den är inte använd mer än en gång.
Har invigt grillen, det fick bli det enklaste, korv med bröd.
Det var något nytt korv bröd jag testade, visste inte om de skulle funka för magen så jag lade på 3 korvar ifall det blev så att jag skippade bröden.
Det var lite förmycket bröd på dem så jag noppade av lite inne i dem och de var luftiga och bättre än de vanliga korvbröden som är ganska kompakta och lite degiga som min mage inte gillar alltid.
Brioche heter de. Köpte dem på Willys och Garant märket.

Får se vad man skall ge sig på nästa gång att grilla 😃

Ha en go lördag
Kramizz
Taggar: Grilla, Shopping;

Kommentera inlägget här :