Snart klar med min problem tand

Min tand som ställde till det förra året har nu blivit rotfylld. Jag fick gå till de som är specialister med tanden för att min rotingångar inte kunde hittas, hade tur att han gjorde det. Fyra rötter är nu hittade och rotfyllda. Det tog två omgångar att göra, men den är inte helt klar ännu.
Tanden skall nu byggas upp men det får min vanliga tandläkare göra. Känns som jag springer hos tandläkaren hela tiden, men snart skall det vara över.

Det konstigaste är att jag har ett hål till att fixa, men frågan är det ett hål?
Jag var på en undersökning en måndag och de hittade ett hål som nu är fixat. När jag var på en akuttid under samma vecka så säger den tandläkaren att jag har ett hål i taden bredvid problemtanden.

Tyckte det var konstigt för några dagar innan så sa de inget om ett hål i den tanden.
När jag var tillbaka till den som gjorde första undersökningen så sa jag detta till henne och hon sa konstigt och visade mig plåten men där fanns inget hål. 
Från måndag till fredag hade jag fått ett hål, börjar undra om det hänt något när de började arbeta med problemtanden. Då måste det ha skett på min första akuttid för på andra tiden såg de hålet.

 
Min kollega på jobbet hade med en Tupperwarekatalog som det blev att man beställde i från, kunde inte låta bli, de har bra produkter och visst är priserna det som är negativt.
Men det blev en multikvarn som man kan riva ost m.m. i... bara att veva och inga skinnflåda fingrar eller kogar.

Sedan blev det en visp mojäng.
Dessa bilder kommer från Tupperware sidan.

Man kan snabbt vispa ex grädde i denna eller hacka en lök, bara att dra i snöret. Grejerna kommer att komma i februari.
Spännande att få testa dessa.

När man ändå är inne på köket så kan jag säga att där håller jag på att rensa för att det behövs, kollar på datum m.m. så man kan slänga, för det är alltid risk att man glömmer bort att det har man köpt men sedan inte använt det. Alltid gott att rensa ut lite.

Gillar mina köksgrejer... Airfryer strips... mums när man gör dem själv.
Har ni en så testa att gör det.
De blev så goda. Så här gjorde jag. (länk)
När jag gjorde dessa fick jag testa min stripsskärare. Den funkade bra.
Här i Jönköping är det vinter, snön har kommit, halt på vissa ställen eftersom det skall vara milt när snön kommer och sedan fryser det på.
Man får vara försiktig när man går ut. Idag så tittar solen fram och det är vacker för man behöver detta ljus nu efter mörk vinter, men nu märker man när man åker hem från jobbet att det inte är lika mörkt. Det är härligt.

Jag har varit uppe tidigt och tvättat och skall snart ta tag i en omgång i köket och sedan handla lite, behöver ha hem lite frukt m.m.

Ha en underbar söndag
Kramizz
Taggar: Airfryer, Shopping, Tandläkare, Tupperware;

Kommentera inlägget här :