Köketsbox - Januari 2018

Då har jag fått min sista köketsbox. Jag har avbeställt den nu så den får jag inte mer.
Jag tyckte det var lite för mycket fokus på dryckr inför helgerna... alkoholfria men inget för mig. Öl, vin och blandning till alkohol drycker.

Jag har valt en annan box som jag tror kommer under februari. Det är en box som kommer varannan månad. Avslöjar inte vad det är för låda, kommer mer om det senare.
Hyfsad låda denna månaden måste jag säga.
1. Loka Hallon - jag gillar inte smaksatt vatten, dricker hellre naturellt kolsyret vatten som jag gör i Soda Stream,
2. Barebells Milkshake vanilj - Den skall jag testa även om jag inte stormförtjust i enbart vaniljsmak. men proteindryck passar mig.
3. Good ´n go Oatmeal mellanmål - någon havrebaserat mellanmål. Vågar man testa det ;)
4. Rå rödbetsshot - en rödbetadryck, vet inte om jag vågar på det heller hehe
5. Nicks kexbar - mums inte alls dumt och sockerfri.
6. Örtte från Twinings - infuso, ingen te älskare men det går alltid att ge bort, jo jag kan dricka te men det blir aldrig av att gör det. Gillar mer klalla drycker.
7. Ajvar Mild - jag fick mild men det finns i stark också, har aldrig ätit ajvar eller mat med ajvar i. Eftersom det är paprika vet jag inte hur min mage gillar det.
8. Mexicana street market Sweet Habanero - passar som dip till chips eller som en marinad.
9. Leksands knäcke normalgräddat - knäckebröd går alltid hem hos mig, har redan smakat på detta. Giller mer den Brungräddade.
10. Diskmedel Yes Extra Rent Eukalyptus - Yes är det diskmedel jag gillar mest. så klart skall det användas även om jag inte diskar mycket för hand när man har diskmaskin.
 
Det var det som kom i min sista köketsbox.
Ha en skön dag
Kramizz