God Morgon!

En kall morgon idag. Jag har -6,5 här, det är bara att hålla sig inne om man inte gillar kylan. Jag är uppe i ottan och tvättar, tycker det är gott att göra det på morgonen, sedan har man hela dagen på sig att göra annat och slipper att tänka på att tvätta.

Skaffade mig snapchatt för någon vecka sedan, kan säga att jag inte fattar så mycket av det hehe...
Men man kan få lite roliga bilder.
Kollar ut mot balkongen och ser att fönstret är väligt isigt, såg inte det innan då det var mörkt, nu börjar det ljusna lite. Det är skönt att det är inglasat i alla fall...

I går så åkte det mesta av julen ut, tomtar och julgran. Har kvar det i fönstret, det kommer åke ner under nästa vecka. Lyser upp så fint i fönstren, inser att jag behöver skaffa bättre beslysning i föstret så det kan bli snyggt efter att man plockar ner det.

Det blev att jag satt och kollade efter nya gardiner i köket. Nu har jag mina julgardiner, de får sitta kvar tills jag får hem de nya gardinerna. Jag har inte några som passar till de nya tapeterna, det är för mycket mönster i dem jag har.

Blev att jag beställde ett par helsvarta från Hemtex, tyvärr hade de inte dem i butiken. Så därför blev det att beställa.
Jag valde att hämta ut dem i butik då man slapp frakt. Jag går förbi Hemtex varje gång jag byter buss när jag är på väg hem från jobbet. Så det blir ingen omväg.

Nu skall jag försöka hitta ett recept på något med kycklingfilé och bongs Red and Hot fond. Köpte den fonden för ett tag sedan men har inte använt den ännu, så nu när man behöver lite mat i frysen så kanske man skall testa att ha i den i maten.

När jag ändå är inne på mat, är det någon som har sett Sambal Oelek på flaska här i Jönköping, jag köpte det på Willys innan men de har inte kvar det längre, Maxi har inte heller den sist jag kollade. Gillar den bättre än de på burk.
 
Ha en skön söndag.
Kramizz
Taggar: Shopping;

Kommentera inlägget här :