The Sims 1, 2, 3 och 4

Oj vad jag spelade Sims en gång i tiden. Har blivit sugen på det den sista tiden, det skulle var kul, men min dator jag har klarar inte av spelen.
Jag måste skaffa mig en ny dator för min är så seg.

Man kan säga att man var sims beroende, hehe.
Men jag måste säga att Sims hjälpte mig mycket när jag inte mådde bra, för det fick mig att inte tänka på all skit och man koncentrerade sig på annat. Det var en medicin som man tog utan att äta en massa piller. Och nej jag var inte beroende av spelet i den bemärkelsen att jag sa nej till att vara med vänner och familj, de gick före spelandet.

Hur började det?
Jag hade sett reklam i en tidning eller vad det var och sa till brorsan att det spelet skulle passa mig. Han la det på minne för att han hade fått höra av mig innan hur jag icke gillade dataspel.
Samma år spelet kom ut i Sverige så kom han med det i födelsedagspresent till mig för snart exakt 17 år sedan för det var i november.

Jag installerade spelet och började spela... och tänkte va f*n är detta... gubben står och viftar med armarna och är illröd hehe...
Slutade att spela och sa det till brorsan och han sa bara SUCK... du måste ju se till att simen får mat, går på toa och sover... hehe det var min start i simvärlden.
Detta är alla spel som kom ut med The Sims 1, roligast var när man köpte Unleashed, hundar och katter dök upp i spelet.

Jag fick mamma att börja spela detta, vi gjorde så att vi köpte varanat spel, det sista var man tvungen att ha för att kunna spela det.

Jag har kvar alla spel...
Så här såg det ut i Sims 1
Sedan dök The Sims 2 upp, vilken skillnad det var på spel, brorsan han fick sätta ihop en bättre dator så jag kunde spela det spelet... ett antal gånger fick man byta grafikkort hehe.

Det blev mitt favorit spel måsta jag säga. Jag byggde mycket och hade manualer på The sims sidan så alla kunde ha nytta av m.m.
En riktig rolig tid måste jag säga.
Av alla expansioner som kom ut i The Sims 2 måste jag säga att Året Runt var roligast när det snöade, blev höst m.m.

Roligt var att det kom ut en massa prylpaket, för prylar ville man ha.
Jag som gillade att bygga och inreda tyckte det var extra kul.

Så här kunde det se ut i Sims 2... kan säga att jag laddade ner enormt mycket möbler, hår m.m.
Röda kan simmarna bli om de är i solen för mycket, men glad är hon hehe...
Det kom ut The Sims 3, men här började jag tappa lite av sugen att spela The Sims, jag vet att det fanns en massa möjligheter att bygga och inreda i 3:an utan att använda en massa koder som man var tvungen att använda när man inrede och byggde i 2:an.

Jag har inte alla spel utan det är bara några stycken.
Tyckte aldrig att jag fick tll något snyggt i detta spel, men snyggt var det i omgivningarna.
Nu är The Sims 4 ute men det kan jag säga att det har jag inte men sugen är jag men som jag skrev en ny dator behövs hehe.

Spelade eller spelar ni The Sims? Är fyran den bästa?

Får se om man tar upp spelandet igen.
Kramizz
Taggar: The Sims;

Kommentarer :

#1: Louise

Åh va mycket minnen jag får upp nu! :D Har alltid älskat sims ju! Ser ju att du var riktigt grym på att inreda! :D Tycker absolut du ska skaffa sims 4 när du fixat bättre dator, tror inte du kommer ångra dig. Speciellt allt man kan ladda ner är ju grymt fint i the sims 4! :D Tack för at du delade med dig!

Svar: Tack! jag blir sugen att börja igen...
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :