Tar ett besök till

Natten var inte kul, sov inte mycket pga tandvärk. Vet inte vad man skall göra, tabletterna hjälper inte mycket.
Ringde igen och fick tid hos jourtandläkare på Ryhov.
Någon hjälp måste jag ju få för verken, kan säga att det var nog tur att jag åkte dit.
 
Tanden borrades upp igen. Verkade vara fint i den rot som renades igår. Men de andra rotingångarna är svåra att hitta. De behövs special tandläkare till men det är något jag måste ta med min tandläkare och ringa dem på måndag. 
 
Hon märkte att jag var svullen i gommen på den sida där den troligen onda roten är och hon sa att det kommer bli mer svullet och det känner jag redan nu, kinden också tycker jag.
Tur att man gick idag för jag fick antibiotika utskrivet och värktabletter som jag får se om de hjälper.
Hon sa att det kommer ta två dagar innan jag kommer att märka något gällande antibiotikan, får se vad tandläkaren säger på måndag om det blir att fixa tanden med rotfyllning eller om man skall dra ut den. Det beror på de kanaler till två av mina rötter i den tanden. Jag vet inte hur det funkar om man bara kan fixa en rotfyllning i tanden och låta de andra vara. Återstår att se.
 
För två år sedan tog jag frisktandvårds försäkring och kan säga att idag är jag glad att jag gjorde det. Var tveksam då men inte nu. Känns konstigt att inte betala något när man går från tandläkaren men jag gör ju det varje månad. Kan tänka mig att min tandläkarkostnader är mer än vad jag har betalt hittills.
 
Känns som man inte gjort något annat idag mer än varit i väg hos tandläkaren och legat i soffan och försökt slappna av lite. Får se om man orkar vara vaken och kolla på så mycket bättre..
 
Ha en go lördagskväll. 
Kramizz
Taggar: Tandläkare;

Kommentarer :

#1: Louise

Men åh nej det är ju så hemskt med tandvärk!! :/ Hoppas dom löser det fort nu!

Svar: Inget kul men det börjar bli bättre nu när antibiotikan börjar verka. Väntar på tandläkartid.
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :