Födelsedags present till mig själv

I tisdag fyllde jag år och passade på att köpa en present till mig själv. En Carolina Gynning mugg, såg att det mönster jag gillade hade kommit på mugg nu.
Jag har brickan som jag fick av min bror när jag hade skrivit på facebook att den skulle jag vilja ha, då köpte han den till mig. Sedan blev det glasunderlägg i samma mönster.
Nu en mugg, muggen är i samma färg men dåligt ljus så den ser ljusare ut.

Tandstatusen... den är bättre, antibiotikan hjälper och i måndags kontaktade jag min tandläkare som jag hade fått tillsagt men jag märkte att värken började mildra så jag ville inte att hon borrade upp den igen för att röra upp infektionen igen och hon förstod det... hon går på att det är 3 tandläkare som säger samma sak... att två av rotingångarna kommer de inte åt för de är täpta eller trånga så en remiss är skickad till de som kan ev komma åt dem... tanden måste rotfyllas, men lyckas inte de så är det bara att dra ut tanden.

Boven är troligen den rot de har kommit åt men man vill inte chansa med de andra rötterna för då kommer jag ha problem hela tiden med denna tanden.

Jag tar mindre och mindre med värtabletter och det går längre mellan gångerna. Lite svullen i gommen är jag ännu men inte alls mycket och det är bara en dag kvar att äta antibiotikan så nu hoppas jag att det inte skall blossa upp igen. Håll tummarna.

Såg att den nya bloggappen hade släpt till iphone... man kan göra kollage med den m.m. så jag hoppas att den kommer till Android snart. De tar alltid lång tid innan de släpper den.

Har fått köketsbox i veckan, skall lägga upp det i helgen vad jag fick... redan visat det på Instagram. En Glossybox är på väg också. :)

Imorgon har jag lite annat på gång, mer om det sedan :)

Ha en go natt
Kramizz
Taggar: Shopping;

Kommentera inlägget här :