Smått cirkelmålning

Jag har inte målat så mycket mer än cirklar, jag har varit för trött på kvällarna för att göra andra målningar och så kan det bli ibland.

Jag har målat i Färglägg med cirklar som ni hittar i magasinstället i affären.

Gillar verkligen denna bilden... är nöjd.
En häst...
Sist blev denna klar... den var mycket liten så small penspets behöver man måla med... en Hjort eller var det är.
Nya pennor i samligen har det blivit också... Men trodde aldrig de skulle komma...

Prisma Color Premier, 132 stycken
De är så förbaskat dyra i Sverige så jag beställde dem från Amazon.uk och fick en avi efter ca en vecka efter beställningen, gick glatt till utlämningsstället och där fanns inte paketet. Det stod försenat och det kanske var så, där gick jag i en vecka och kollade efter mitt paket, man vet ju att det finns i Jönköping annars hade man inte fått avi på den.
Så en dag låg det en påminnelseavi... japp bra tänkte man, påminnelse på ett paket som är försvunnet, men lösningen stod på det. paketet låg på ett annat utlämningsställe på andra sidan stan skulle man kunna säga. Så nu har jag mina nya pennor hemma som jag ännu inte har testat.
Zig Clean Color Real Brush är också nya, men jag har testat ett antal innan men nu har jag skaffat lite mer färger, sammanlagt finns de 80 färger, men så många behöver man inte för de är som akvarellpennor, du kan blanda dem, dvs med en våt pensel efter du har målat så man kan få en variation av färger :) Färgkombon på bild är på hjortbilden så jag målade med dessa pennor som inte är lika "blöta" som Faber Castell Pitt Artist pennor och blöder inte igenom.

Huva vågar inte räkna hur många pennor jag har. Har alltid gillar pennor sedan liten...
 
Det var lite från målar stugan :)
Ha en skön söndag
Kramizz