Kidnappade Hannes igår

Det var bra väder på morgonen fast det var midsommarafton. Så jag gick hem till mamma och kidnappade Hannes för en promenad. Hon jobbade så han var ensam. Han blev först lite förvånad att det var jag som dök upp men blev glad att hänga med ut.


Det här kortet blev lite konstigt för Hannes ser ut som en minihund.

Tänkte att vi skulle satt oss en stund och vilat på Björkkullen men där satt en kille och jag kände välbekant doft som jag jag inte gillar för jag får ont i huvudet av den så det var att överge den tanken på att sätta mig där. Hittade soffor längre ner där jag inte behövde känna den doften.

Det var marijuana doft, någon som rökte på. Kunde väl inte göra det hemma men innan kl 10 på morgonen, då börjar man tidigt.

Det är andra gången jag har känt denna doft här på området, det verkar bli vanligt att man känner den, har aldrig gjort det innan i  alla år jag har bott här.

När man är i Amsterdam är det vanligt. De har ju sina coffeshops som man kan gå förbi och känna doften, ibland röker öppet också fast det inte är tillåtet att göra det.

Hannes fick faktiskt inviga sin nya reseskildringar,  han tvekade inte att dricka ur den och det är bra.

Den kommer bli perfekt på resan och promenader eller andra tillfällen.


Sedan satte vi oss framme vid mamma och väntade att hon skulle komma hem. Vi satt över en timme och väntade, bäst att passa på när det är okej väder.

I torsdag kom en sak till från Wish. En reseplånbok skulle man kunna säga, so  man kan ha pass, biljetter m.m. i.

Nu väntar jag på en grilltång, en minimässa till sladdar och de påsar som håller kläderna på plats i resväskan. Hoppas de kommer snart så man vet att allt har kommit fram. Det var ju i mitten av maj man beställde det.


Har inte blivit mycket gjort på min Buddha tavla för jag har haft mycket huvudvärk och migrän den sista tiden. Men nu är det inte mycket kvar.

Kanske blir den klar i helgen.


Ha en fortsatt skön midsommarhelg.
Kramizz

Taggar: Hantverk, Hund, Shopping;

Kommentera inlägget här :