En snäcka tittade in

Igår var jag och mamma iväg till Huskvarnas sortergård för att panta lite flaskor. Där vid dörren var det en liten snäcka på besök. Förevigade den med mobilen.
På väg upp
Nu skall jag försöka att ta tag i packningen, har inte kommit så långt, Tvättade på morgonen men eftersom den tvättstugan som har bäst torkmöjligheter var upptagen så fick jag ta den andra och där torkade inte kläderna. Så nu hänger de på balkongen och jag hoppas att de kommer torka snart så kan man börja på med lite pakning.
Reväskan är redo men inte innehållet.

Och jag har åkt på hosta... inget kul alls, måste till affären en sväng och inköpa halstabletter för att halsen är så torr. Hostmedicin hade jag hemma tur och väl så det har jag startat att inta. Får se om snuvan dyker upp också... bläää. Man kan ju inte undgå detta... hur många har inte suttit på bussen hostat och snurvlat innan jag gick på semestern...

Skulle behöva lägga mig en stund också... är så trött, vaknade redan vid 4 idag, inget kul alls när man kan sova längre.
 
Min dator krånglar en del nu... den skulle behövas bytas inser man innan den brakar ihop... får passa på och fråga brorsan om tips på en dator som är bra... vad man skall tänka på m.m. Skulle vilja kunna spela på den så då behöver ma en bättre dator än den jag har idag, som man enbart kan surfa på och inte så mycket mer.

Ha en skön söndag.
Kramizz
Taggar: Djur, Resa;

Kommentera inlägget här :