Nytt på gården

Idag blev det att ge sig av hemmår tidigare för att det var ett möte på gården jag ville vara med på. Det handlar om att de skall göra om på gården. Jag trodde det var hela gården men det visar sig vara en 1/3 av gården som de skall fixa till.

Min gård har en massa träd och det behöver försvinna några stycken för det blir så mörkt och det gör att gatubelysningen täcks för det är träd som täcker ljuset.
Det är nog den gård som har mest träd.
Det är inte många barn på denna gården så det räcker med 1 lekplats och det finns en massa lekplatser runt om så det saknas inte.

Det kommer att göras om på den del jag bor på...
Försökte rita upp hur det kommer att bli. Nu är det inte skalenligt eller exat för att det är vad jag kom ihåg. Sedan kan det bli ändrig på vägen. Man kan komma med åsikter, men jag tycker det ser bra ut.

Alla är nog inte nöjda som var på mötet för att det kommer bara vara på min ände som de gör iordning på andra änden så vill de ha lite mer sittplatser och ta bort buskar m.m.
Här syns en del av rinken som ingen använder och kommer försvinna nu och ersättas med sittplatser. två träd på min sida kommer försvinna och det är två stora träd som skymmer mycket, det träd som är till höger som man ser grenar på skall tas ner och det andra som är i mitten på bilden. (vänster om lyktstolpen)
Det kommer finnas en massa träd kvar ändå.
Denna vinterbild visar att det finns gott om träd, men lite för myckte träd för några är borta sedan en tag, De fyra vid rinken är borta sedan ett antal år sedan.

Några pensionärer var lite missnöjda med de nya sittplatserna för att det inte är lite tak över för skydd mot solen, för då blir det som nu att de måste flytta runt. Man kan väl se det så att det gör dem gott att resa på sig lite. :)
Sittplatsen som syns på bilden är många av mina grannar sittplatser... de kommer ev inte bli så glad när de kommer bli av med ett stort träd som ger ett "tak".
Jag personligen tycker det är bra att det trädet försvinner för det är ett av de större som skymmer mycket. Och av att känna sig säker för det trädet gör att man inte ser vilka som sitter där på sena kvällar och nätter, händer att man blivit skrämd ibland.

Detta kommer att ske nästa år, så spännande och se vad som kommer att hända och hur det ser ut när man får se det i verkligeheten.

Ha en go kväll
Kramizz