Semesterplanering till Amsterdam

Äntligen är jag feberfri, jag fattar inte vad det har varit med mig igentligen... åkte på feber och lite onti huvudet i 2,5 dag och sedan är det inget mer... är det något sådant som går runt eller?

Satt här i dag och kollade lite i några guideböcker... ja ni kan gissa vilka va?
Amsterdam nästa? Ja det verkar som det blir det igen, men jag älskar verkligen den staden så jag åker så gärna dit igen. Det finns många ställen att upptäcka där som man inte har sett ännu.
Hehe jag tänker varje gång jag åker till Amsterdam att jag inte skall ta med alla men ändå blir det så... den lilla smala kan jag INTE vara utan, den är riktigt bra, det var anledningen att jag köpte den lite tjockare blå för att Lonely Planet är bra guideböcker... men den är på engelska men lite fattar men hehe.

Funderar på om det i år skall bli Tassenmuseet... har inte varit där men har haft det i tanken, det ligger inte så långt bort från där brorsan bor. Hehe mamma kan få pensionärsrabatt om hon vill gå dit :)

Sen skulle det vara kul att komma till ett ställe som har mycket blommor, exotiska eller så, för jag gillar verkligen att ta kort på det, men det är att kolla i böckerna för att se om man kan hitta något sådant ställe och det borde det göra.

Har en butik som jag skulle vilja kolla in som jag såg i mina guide böcker men hamnade inte där, tror det är en bit att gå dit, kanske transportmedel dit.
Pied á Terre som är en resebokhandel, jag gillar verkligen reseböcker, och har ett litet gäng här hemma.
Det är inte bara böcker där utan finns lite annat gällande resor... jordglobar, kolla in länken som är namnet på butiken så kan ni kolla in den.

Får kolla lite i böckerna för att se vad man kan hitta och kommer säkert att skriva om det senare :)

I måndags så fick jag min kapselförvaring till min nya kaffemaskin... den var större än vad jag trodde, hehe den blev nästan lika stor som maskinen men attans så snygg, jag föll ju för den på direkten när jag såg den.
Jag fick mina gratis kapslar också...
När jag har legat i soffan här hemma och sjuk så igår var jag bara tvungen att gå ut, febern hade gått ner ordentligen men inte helt, men vad skönt det var att komma ut, det kyla i luften så det kändes gott att det svalkade, jag behövde gå till apoteket och hämta ut lite på recept så det passade bra och sedan vart jag inne på Willys och köpte med en tidning hem att kolla i... tänkte jag kan behöva bli lite bättre fotograf hehe...
Vet inte om det kommer att hjälpa mig men den ger tips på en del olika fotograferingar och det kan vara nyttigt att när man väl kommer att testa på det.
Idag är det två år sedan lilla Affi fick somna in... tänk vad tiden går och den söta lilla plutten kommer alltdi vara saknad.
Nu blir det dans... semi i Let´s Dance, skall äntligen Wassberg åka, kommer Bianca gå till final?
Wassberg finns det folk som röstar på men jag fattar inte varför för han dansar inte alls lika bra som de andra... Bianca som dansar bra gillar en hel del inte för hon är en Wahlgren och det är ju så fel. Blir lika besviken varje år på folk som gnäller om sådant. Man röstar väl på de som är bäst och inte på de som är dåliga för att det är en "viss" person eller att att personen tillhör en "viss" familj.

Må bästa dansare vinna :)
Ha en go fredagskväll
Kramizz