Ingen bra start idag

När jag var klar med tvättningen så blev det a6 men den resan började inte alls bra. Jag klev på bussen och busskortet funkade inte och jag laddade det med en ny period den 3 maj och pengarna blivit dragna den 4 maj men ändå står det att perioden har uttgått.
Kortat var laddat till den 5 maj och det var därför jag såg till att ladda kortet den 3 maj för att få en ny period.

Ja ni fattar att man blev förvånad på bussen att det inte funkade och när man vet att man har gjort rätt för jag har laddat mitt busskort flera gånger igenom Mina sidor.
Frågan är om man nu vågar göra det om det ställer till det så här och man inte har någon period laddad på kortet.

Blev att kolla mina sidor och där står det att det är en väntande period men det har inte växlat om till senast laddad som skall vara dem 3 maj, och där har det blivit något fel... men jag har bevis på att det har blivit laddat.
Har bara ett kort inskrivit vid den tidpunkten så inget annat kort kan ha blivit laddat.
Här syns det att det laddades den 3 maj... att det står 0 kr är för att jag har periodkort. Jag kan åka hur många gånger jag vill undr 30 dagar :)
Perioden innan räckte till den 5 maj och mamma lånade kortet den 4 maj och åkte på det... men undra varför hon stämplade två gånger när hon åkte hem ;)

Så jag fick betala för att åka till a6 idag igenom JLT app och det blev 60 kr man fick betala för det och sedan imorgon när man skall till jobbet så blir det en peng för det... annars kommer jag inte till jobbt.

Hade ett gamalt värdekort och lade in det på Mina sidor och såg att det är 39 kr kvar på det så resan till jobbet har jag på det., så kl 8 imorgon blir det att ringa dem och se om det kan fixa till det så jag slipper betala en massa extra pengar för resor. Det är väl ingen risk att de ersätter mig för detta... man jag skall allt ta upp detta för att så här kan man inte ha det...
Vågar man fortsätta att ladda kortet nu igenom Mina Sidor? jag vet inte om jag gör det mer... annars är det en bra tjänst för man slipper stå i långa köer för att få det laddat.

Håll tummarna att de kan lösa detta för mig imorgon.
Kramizz

#1 - - Kajsan:

Skrutt när det blir så :(

Det verkar vara dyrt att åka buss tycker jag, 60 kr!

Svar: 30 kr enkel resa, 60 kr tur o retur. ja det är dåligt, historien fortsätter idag. fanns inga pengar på kortet som de lovat, så jag fick lägga ut 30 kr till. Det är skit.
Pernilla Johansson