Impulsköp blev det idag

Det blev en liten sovmorgon idag, det var gott att få sova lite längre idag. Blev att jag satt och målade lite i de 1000 dot to dot böckerna och lyssnade klart på en bok.

Blev i väg och hadla lite, hamnade på IKEA för att mamma hade sett en ljusstake som hon vart intresserad av och den kom hon hem med.
Jag köpte inget...

Men det blev ett impulsköp på ICA Maxi istället, men först så hittade jag ett paket Enchiladas.
Mamma och jag har köp och ätit en Burritos från Knorr som finns i paket när vi varit i Amsterdam. Detta är något liknande kan jag tänka mig, skall bli spännande att testa detta. :)

ICA Maxi hade lite maskiner med bra pris och jag kom hem med en... en maskin jag inte trodde skulle komma hem till mig. Jag hade inte tittat i reklambladet, då hade det kanske inte blivit impulsköp.

Det blev en...
Dolce Gusto Piccolo.... hmm jag och kaffe?, ren kaffe nä det dricker jag inte, men uppblandat med mjölk funkar. Så blev det ett paket kapslar Cafe au lait.
Jag gav 249 kr för den och det tycker jag är ett hyfsat pris, kapslarna var det rea på också, 45 kr för 16 st.
Givetvis måste man testa den så den funkar och det gjorde den.

Den var inte svår att sköta och den är manuell, så man kan testa sig fram om man vill ha det starkt eller svagt och det gick snabbt tycker jag. Jag har några gamla muggar som passade mängden på de kapslar jag köpte.

Man kan både göra varmt eller kallt i denna apparat, såg att det fanns kapslar för iskaffe och iste.

Med i kartongen fanns det två koder som man kunde använda om man handlade på deras shop. Det var 20% och ett litet smakprovpaket med f5 kapslar i som man kan få.

Förvaring till kapslarna har jag inte så den burk jag har var inte så snygg men såg en snygg på Dolce Gusto sidan som jag föll för på en gång. Bästa är att det var rea på den... 99 kr och har kostat 249 kr sedan 20% på det. Så hoppas få hem den nästa vecka :)
Bild från Dolce Gusto
Blev att ställa upp denna som då ledde till att rensa oh göra iordning 2 skåp till i köket, så gott att fått iordning på dem, skall se om jag kan ta tag i två till skåp imorgon.
Lite nytta gjort idag med, inte illa när det gäller mig, man får passa på när man är i rensar tagen hehe.

Skall ta tag i linneskåpet också en dag, har en del handukar, gardiner, sängkläder och dukar som inte skall vara kvar i mitt hem mer :)

Får önska er en god natt
Kramizz