5 dagar kvar

Ja nu närmar det sig min födelsedagspresent... skall bli rikigt kul att gå på konsert. IRON MAIDEN here we come.

Provade min Maiden T-shirt... lite stor är den allt. Köpte den 2013 när det var ett krav från brorsan att jag var tvungen att ha det på mig om jag skulle med honom på Maiden... detta år har han inte ställt kravet hehe...

2013 satt den så här på mig... stor i armar och axlar med tajt runt magen :) hehe
Fasiken, den är snygg... hemma hos brorsan i Amsterdam :) strax innan man gav sig av till Ziggy eller vad det hette... nära Ajax arenan, med tanke på att det nu är fotbolls EM.
Nu sitter den så här...
Det får nog bli utan denna T-shirt hehe...

Nu börjar jag längta bort lite... AMSTERDAM så klart...
Denna gång med flyg, hundarnas första, jag hoppas verkligen det kommer att funka bra för dem att de inte blir rädda eller så. De är inte rädda för ljud men säkert en helt annan upplevelse för dem. För PP:s del är det nog bättre än att sitta i en varm bil för han gillar inte värme.

Har inte helt tänkt ut vad man skall kolla på, har ju över en månad på mig att klura ut det, för än är det inte dags att resa.
Skatteåterbäringen den kom och gick, jag investerade i en resväska för min är så liten, om man skulle shoppa lite så får man ju plats i den. Har skaffat bagagevåg också så man kan ha koll på att väskan inte blir för tung. Max 23 kg och väskan vägen strax under 5 kg.
En lila Cavalet... lite åt det metallic hållet... man kan göra den 5 cm störra om man vill så den håller måttet med några cm till godo om man skulle göra den större. Inte för att jag har planerat att shoppa en massa men man vet inte vad man hittar när man är där.

Någon som har en Cavalet? Tycker ni att den har varit bra?

Så varsamma med bagage är de inte på flygplatserna...
 
Väskorna måste allt tåla en hel del.

Får hoppas att nya väskan håller hehe ;)
Ha en go söndag
Kramizz