Att flyga med hund

Idag bar det av till Amsterdam, jag och mamma med lilla Hannes.
Eftersom inte PP finns hos oss mer så fixade vi så att Hannes fick vara med oss i kabinen.

Jag lyckades hitta en bur till honom på Tradera som jag vann budet på, fick den för ca 450 kr billigare än vad de tar för en ny, då var denna helt ny, deras hund hade gått in och vänt i den och det syntes att den var helt ny.

Vi gav oss av vid 2.45 på natten till Landvetter, fullt med människor var det på flygplatsen när vi kom fram.
Vi checkade in oss och Hannes och sedan gick vi till MAX och åt frukost fralla där, de var helt okej.

Hannes han spanade in folket och visade ingen rädsla för att vara där och se så mycket folk. Han var så duktig fast det måste varit virrigt för honom.

Vi gick igenom säkerhetskontrollen utan problem, ingen koll eller vägning av Hannes och bur, vet inte om de gör det i normala fall.
Mycket folk var det som skulle iväg.

Han låg stilla i buren och bäddade lite någongång i den. När vi landade i Köpenhamn fick han komma ut och var hur glad som helst efter sin första flygresa.

Till Amsterdam så var det lite längre men han var lugn då med och fick sitta i buren när vi kom ut för att det var mer folk som rörde sig och man vill att inget skall hända honom.
I tullen så frågade de vart han kom ifrån och tydligen var Sverige ett land som var helt okej och de kollade inte passet.

Andreas mötte oss så vi kom fram till honom enkelt, det blev taxi, elbil var det också fick jag höra ett antal timmar senare, inget jag lade märke till hehe.

Vi åt lite mat och sedan gick vi och sov efter vartifrån upp länge. Hannes är trött, han har lekt lite men sover gärna.

Idag orkade vi inte med någon shopping men imorgon blir det att vi ger oss ut och kollar runt lite, får se vart man hamnar.

Skönt att allt gått bra och art det funkade så fint att flyga med Hannes.
Skönt att slippa sitta i en varm bil och åka långa vägen hit.

Får se om man tar med kameran ut imorgon och tar lite kort hehe. Samma motiv som vanligt.

Ha en go kväll
Kramizz