Status 12

Författare: Martin Melin
Uppläsare: Rafael Edholm

Thomas har precis kommit ut från från polisskolan och det kommer att bli en tuff start för honom. Han kommer hamna mitt i ett Huliganbråk där hans nya kollegor inte alls uppför sig som en polis skall och slår en huligan, någon filmar händelsen och det blir en utredning.

Han får veta att Mårtensson som han jobbar för har öven jobbar med hans far och fadern hade kallats för den "elaka polisen" Thomas börjar undra varför och får veta att hans far var med i en utredning där en person hade dött men de hade blivit friade.
Han vill veta mer om detta, men annat kommer i vägen så hans fru blir vittne till en skjutning och ställer allt på ända.
Första boken som Martin Melin skrivit som jag lyssnar på, den är helt okej... allt beror mycket på att uppläsaren fångar en... i detta fallet fattar jag det som att Rafael som läser att det är hans första bok... han gör det bra men ibland får han en sådan rabblande entonig röst som man bara läser på hur snabbt som möjligt utan inlevelse... särskilt när han läser "huliganens" delar....
Annars så är han bra, fortsätter han att läsa in böcker så kommer han bli bättre på detta...  Han läser inte den andra boken i denna polisroman "serie"

Finns att köpa på Adlibris och Bokus
Taggar: Boktips;

Kommentera inlägget här :