OPI - Coca Cola red

Ja nu var det dags att testa det nagellacket jag hade väntat på, tyvärr hade flaskan gått sönder under resans gång från USA. Men nu har jag fått en hel flaska :)

En del kanske tycker att jag köper mycket nagellack och att det kostar, visst gör det så, men jag beställer från USA för det är mycket billigare inkl porto... ett OPI lack kostar 155 kr i Sverige och jag kan hitta det på ebay för 40-50 kr. Det är skillnad. Ett China Glaze nagellack kostar runt 60-100 kr i Sverige på ebay kan man hitta det för runt 30-40 kr.

Det nagellacket som jag väntat på är från OPI och heter Coca-Cola red och var med i en Coca-Cola collection.
Jag bara älskar färgen, nagellacket täcker bra som jag gillar att det gör. Ångrar inte att jag köpte det och att det dröjde lite innan jag fick det. Det blir en favorit.
Tycker ni om den?
Jag hade tyvärr ingen coca cola burk hemma för det har jag inte druckit sen Januari, alltså innan jag gjorde min Gastric Bypass operation... men en zero hade jag hemma... men inte lätt att hålla i för den var så kall.
Jag vet inte när jag ser färgen så tänkte jag på mammas naglar på 80-talet, hon hade alltid fina långa naglar då, röda emellanåt :)

Ha en skön dag!
Kramizz
Taggar: Nagellack, Naglar, OPI;

Kommentarer :

#1: Anonym

åh va avis jag blir på dina naglar, längtar tills min uv lampa kommer så jag kan fixa till mina naglar :)

Svar: Tack!... inget att vara avis på ;) Tack så mycket för berömmet.... spännande och se vad du kommer hitta med dina naglar när UV lampan kommer.
\m/

skriven
#2: Anonym

hoppas du får en bra start på veckan :) <3

Svar: Tack... önskar dig det samma :) Kram
\m/

skriven
#3: Julia

har också det lacket :)

Svar: Det kan jag tänka mig att du har ;) gillar glansen och färgen. Tror det var hos dig jag det :)
\m/

skriven

Kommentera inlägget här :