China Glaze - Don't mesa with my heart (1 Desert Escape)

Idag åkte galaxynaglarna, för jag ville måla med något av de nya nagellacken jag fick denna veckan. Har ju 6 stycken från China Glaze Desert Escape collectionen.

Det blev det rosa lacket först ut.
Blev även en 3D sticker på den ena nageln... snygga tycker jag de är.
Gillar färgen, man kan tro att den är lik den rosa jag har från Electric nights collectionen men den är neon och mer skarp medans denna är bildare och en liten mer ton mot lila, såg det när jag satte dem bredvid varandra.
Ja här ser ni att den nya CG nagellacket är mer lila än den neonrosa som i ser på bilden nedan,
Don't mesa with my heart heter det nya nagellacket. Jag gillar verkligen färgen. Det blir spännande och se om jag gillar de andra i samma collection...

Jag hade inte behövt ta bort det andra nagellacket än, måste säga att nagellacket har hållt bra.
Gjorde dessa  i fredags (midsommarafton) och de är bara lite lätt slitna på topparna men det är slitage inget som lossnat... med 6 dagar i samma nagellack kan det vara kul att förnya sig hehe...

Nä jag byter inte nagellack varje dag, det orkar jag inte med, det kan bli ofta men då beror det på att nagellacket har lossnat på naglarna.

Ha en skön onsdag
Kramizz
Taggar: China Glaze, Nagellack, Naglar, nageldekoration;

Kommentarer :

#1: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Snyggt! Älskar den rosa färgen :)

Svar: Jag har android, men den borde finnas till iphone också. Inte säker dock :)

Svar: Tack ja visst är den snygg... åh vad bra, jag har Android telefon.
\m/

skriven
#2: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Svar: Svar till Pernilla: Det är klart man "vänjer" sig av att ha ont, men det betyder inte att man inte känner av smärtan. Jag har inte varit smärtfri sen jag var 13 år och minns inte ens hur det känns att inte ha ont hela tiden. Men det är ju olika för alla. Vissa har ju inte smärta varje dag heller. Sen beror det på hur man hanterar smärta och vilken smärtgräns man har. Jag har diagnosen Kronisk Daglig Huvudvärk (finns två typer, jag har den andra som innebär att jag har ont 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året) som jag fick när jag var 13 år. Från början var det bara migrän och huvudvärk, men den blev kronisk, tyvärr.

Svar: Absolut inte, klart att man känner av smärtan... usch med huvudvärk... inget kul alls...
\m/

skriven

Kommentera inlägget här :