Sexy Divide - Essie

Ja lika bra att måla på naglarna lite annan färg... det andra var det ju ett hål i hehe...
Mörk lila, jag gillar verkligen denna färgen, Essie har så många fina färger...
Ja en lite misslyckad stämpling... blev vitt ovan på blomman, såg inte det på stämpeln så jag kunde ta bort det... men men så får det vara nu jag kan inte göra något efter det. Blommorna blev inte helt hela, men det är inte lätt att få till det men kul, det är bara att öva och öva och öva.
Helt perfekt för mig som är för darrig och kan inte måla mönster på naglarna.
Funderar på hur skall man göra i Amsterdam... jag kommer behöva göra naglarna då, för det kommer att skavas av... nagellack behöver man inte ta med för det kan man köpa där, eller hur hehe ;)
Jag blir npg förvisad till balkongen för mamma tål inte min remover... huvudvärks remover säger hon... jag har vant mig vid det så jag tänker inte på det hehe...

Jaja det är ett tag till innan man åker dit, jag skulle gärna ha helt klart top lack på men mina naglar är så fula under för de har blivit gula fast jag har bas lack på... funderar på om det var det gamla som inte var så bra, jag hoppas att Essies skall hjälpa mig... kan redan nu säga att det bas lacket har gjort mina naglar hårda, jag kan inte böja naglarn som jag kunde göra innan och det är bra. Så Essies Grow Stronger har blivit min favorit nu.
Ha en skön kväll
Kramizz
Taggar: Essie, Nagellack, Naglar, nageldekoration;

Kommentarer :

#1: Tina

Du får ha dom omålade i Amsterdam..he he...

Svar: Tror du hehe :)
Pernilla Johansson

skriven
#2: Matilda - Skönhetsblogg

Vilken underbar färg!

Svar: Ja visst är den... älskar den färgen... :)
Pernilla Johansson

skriven
#3: sandra

snyggt!

Svar: Tack!
Pernilla Johansson

skriven

Kommentera inlägget här :