Anmält mig att göra en Gastric bypass

En liten bloggis från mig under lunchen här.

Var på hälsokontroll och det var OK och det är skönt. Sen sa jag till om det jag funderat på som en del redan vet om att jag har haft i tankarna.
Jag vill ner i vikt men klarar inte av det efter alla försök jag har gjort. Så nu har jag sagt till om att jag vill göra en Gastric bypass och det kommer börja med blodprover och när han får dessa kommer han skicka iväg remissen.

Jag har pratat med mamma som ställer upp till 100%, hon är ju hemma och jag kan ha hjälp av henne på dagarna den första tiden. Sen har jag pappa och Karolina som kommer finnas där för mig... till 110% som pappa sa :0)
Man har de bästa föräldrarna...

Sen har jag pratat en del med Helena på jobbet och även Kh fick veta idag vad jag anmält mig till och allt kommer lösa sig för jag lär få mer energi.

Jag har läst en del, mer faktiskt det negativa för jag vill man skall tänka på att det är ändå en operation och den enklaste operationen kan gå fel... men om jag väger som jag gör idag kan också ge mig komplikationer... så frågan är om inte Gastric operationen är bäst i längden.
Nu får man vänta och se vad som händer.

Har ni några råd eller förslag till mig om ni har gjort denna operation så tar jag tacksam emot det. Posittivt som negativit.
Givetvis kommer jag blogga om detta, för det kommer bli min resa mot ett häslorikare liv...

Hoppas att ni följer med mig resa om allt går som jag vill med operationen för just nu är jag i startgroparna :0)
Ha en skön dag i solen
Kramizz

En bild hur det kommer bli...

 
Följ mig på bloglovin
Taggar: GBP, Gastric Bypass;

Kommentarer :

#1: Tina

Det kommer bli jättebra för dig och skönt för dig att äntligen kunna köpa det du tycker om i en vanlig klädaffär....vi håller tummar och klor att allt kommer gå bra.....och om vi kommer ner till Amsterdam nån mer gång kommer du väl springa upp för trapporna till Andreas he he lycka till och kramizzz.

Svar: Ja du... du kommer inte hinna i kapp mig hehe... ;0) Vänt du bara heheJa det skall bli skönt att handla vanliga kläder, gå in i vilken butik som helst... Kramizz
\m/

skriven
#2: Birgit

Hej hopp Pernilla . Bravo du har redan startat märker jag . Genom att du berättat detta för de du vill berätta för är första steget. Som du vet har jag inte ångrat en minut . I början orkar du iaf inte få i dig annat än flytande , de är ju start knappen kom ihåg att denna operation är ett verktyg du får hjälp med sen måste du lära dig själv . Skam de människor som säger något annat . Härom dagen sa en kille till mig när jag berättade för honom om denna operation Att det var kostmetslogiskt ??!! Jag räknade till tio de är så dumma . de vet inte hur tufft det är att åka upp och ner i vikt .. Lycka till Pernilla du för fråga massor till mig .

Svar: Ja en del förstår sig inte på det, en del tror att man tar en genväg, men så är det inte, Det är en push och en hjälp med att begränsa matmängden. Sen så får man kämpa för vikten ändå, man skall inte tro att man kan stoppa i sig vad som helst och sen måste man motionera man skall inte heller tro att man i soffan gå ner i vikt.Det är klart att man inte skulle vilja opererar sig för man kommer inte kunna åta "normalt" resten av livet... men det är värt det om man få tillbaka sin energi och måsr bra... Tack för att jag fråga Kramizz
\m/

skriven
#3: Eva

Hej! Du har kommit långt i ditt tänkande när du berättat på jobbet o här :-)
All lycka till vännen. Kramizz Eva

Svar: Hej Vännen...ja någonstans måste man börja och familjen var först... sen vill man att jobbet skall veta för man kommer vara hemma ett tag.Sen kan man berätta det för alla... som Facebook eller blogg hehe Kramizz
\m/

skriven
#4: Margrethe

Stort LYCKA TILL! Kram

Svar: Tack Margrethe... jag kommer bli som en annan människa... Kramizz
\m/

skriven
#5: Anonym

Lycka till. Kram

Svar: Tack! Kramizz
\m/

skriven
#6: Lisbeth

Det var jag som var anonym. Satt inatt vid 3-tiden (kunde inte somna) och skrev det. Inte såg jag att jag skulle skriva namn.

Svar: Jaså det var du hehe... man kan säga att det var mitt i natten och då ser man inte allt hehe. :0)
\m/

skriven

Kommentera inlägget här :