Stambyte dag 5

Nu har det gått en vecka på stambytet i badrum och fix i köket.

Nu kan man verkligen säga att det är skitigt hemma.. i hallen... det hoppas jag att de kommer städa upp för det har skvätt upp på tapeten och något rött är på hallgolvet. Hoppas att det kommer att gå bort.

Nu har de fiaxt till hålet i kökt men det verkar vara något vitt som ligger på golvet, måste kolla närmare på det när det är ljust.

Nu är luckan på plats så man kan gissa att det är klart under diskbänken nu... men det vet man inte ännu för sådant får man nog ingen lapp om.

Här kommer toalettstolen hänga... sen är det handukstork ovan. Fyndrar på vad det är för rör som kommer ut på den sidan.

Men vad skitigt det är nu när de har gjort golvet...

Det har skvätts upp på hallväggen, dörren till vardagsrummet... lister m.m.
Hoppas verklgen det går att ta bort på tapeten, sen det hålet vad gör de här? Här var en ventil innan som var dubbelt så stor... kommer de sätta en miniventil nu? Denna tapeten kanske inte finns nu...

Hmm suddig bild... nu har dörrkarmen kommit på plats, nu så har de ändrat dörren till att öppnas åt vänster mot vardagsrummet så nu kan man inte öppna upp den helt utan den täcker hela dörröppningen till vardagsrummet... innan gick den mot höger. Dörren är bredaresom jag skrivit innan.
Fattar inte varför den skall mot den lilla väggen istället mot den stora väggen.

Så här var det innan.  Visst skulle det väl vara smartare att dörren får åt höger som på bilden ovan mot den större väggen än mot vänste mot det vägg de har halverat efter att gjort dörren bredare.

Fortsättning följer på måndag... nu är det helg och det blir paus.
Kramizz
Taggar: Stambyte;

Kommentera inlägget här :