Rituals - älskar doften Dao

Jag måste säga att Rituals of Dao är min favorit doft av alla. Är man i buriken så kommer man alltid ut med en massa annat.

Förstår inte att det, jag hade som mission att köpa refillen till bodykrämen och kanske lite doftstickor. Kom hem med annat också.
Jag hade tänkt lukta på Amsterdam Collection men de hade inte den så jag frågade om den, då visar den sig att den finns inte i Svergie mer än att köpa den på deras sida och i Amsterdam. Första jag sa att det var ju otur för jag var där i somras men hon var inte riktigt säker på att den hade kommit ut då men i närheten.

Hon sa att trodde den liknade lite i doften i den vita serien och den gillar jag inte sp mycket, men jag vet mamma gillar den.
Ja ja får se om man hittar något litet att beställa så kanske man kan dofta på den, lite dyrt att åka till Amsterdam för det.

Sedan kom jag på att jag hade en bodykräm som jag fick i en Lookfantastic box som jag vill ha samma doft i dusch foam. Fick även känna på den blommiga doften av samma variant och den var god, de tvättar händerna i den.... skummet var fantastiskt lent och när man sprutade ut skumet formade det en ros. Coolt.

Men det räcker med den andra till att börja med.
Rituals of Holi

Eftersom jag är medlem och kom över en viss summa så fick jag schampo och balsam för ett pris på ca 110 kr
Sedan så stoppade hon i handbalm frpn Dao serien i en mini mini. Alltså den använder jag varje kväll innan jag lägger mig att sova, den är så fet, nästan som vaselin. Jag behöver inte alls lika mycket handkräm på dagarna som innan. så värt att testa denna om ni inte har gjort det innan.

Nu får det inte bli en mer tur dit för det kan bli dyrt, men det kommer en annan härlig tur om 2 veckor att se fram emot.


Ha en riktigt härlig helg
Kramizz
Taggar: Skönhet, rituals;

Kommentera inlägget här :