"Leker" med ögonskuggor

Jag har några ögosnskuggspaletter som jag kan "leka" med här hemma. Skall visa några.

Jo da jag har gått ut med en del sminkningar medans en del hör hemma inne för jag inte är bekväm att visa mig i det.

Ovant att se mig i smink för det var i min tonår man använde det och när man gick ut men annars inte. Jag hinner inte med att sminka mig när jag går till jobbet. Kanske en dag vågar jag eller blir snabb att jag hinner.

Det enda jag gör dagligen är faktiskt mascara och lite concealer under ögonen.

Huda Beauty New Nude
När jag såg denna palette så för jag för den på en gång, det är ljusa färger som man kan använda på en ovan sminkmännsiska som jag. Men ack sp dyr. Om man inte har råd med den så vet jag att det finns en Dupe på den från Revolution som är ett billigt bra märke.
Jag köpte min i Amsterdam för där fick jag den billigare än i Sverige.

Tyvärr är det svårt att visa färgerna i den för det blir inte bra på bild.
Jag har gjort några look med denna palett men endast två är föreviga.
Jag har tagit kort med mobilen och får tyvörr inte bätre bilder än dessa i kvalité.

Jag har ingen kunskap gällande ögon makeup och har endast kollat på vloggar för att se vad de gör. Så är ett tips om ni vill lära er.
Skulle gärna vilja gå en kurs för att lära mig, finns det några i Jönköping? Visst det finns i butik men det är inte lika lugnt för folk kan titta på och jag utan glasögon ser hur dåligt om helst så jag vill ju gärna göra själv för annars ser jag inte något.

Vloggar jag kollar in är dessa på Svenska.
Margareta Grääs
Josephine Kyllerman Beauty

Anastasia Beverly Hills Soft Glam
Populärt märke som många verkar ha i sin samling. Lite mörkare färger i denna palett, och denna är också dyr men inte som Huda Beauty, tackar för rea som finns och då passar man på.
Även här kommer inte de rätta färgerna fram.
Jag tror inte denna färg passade på mig, kändes så när jag började med den första färgen Orange Soda. Såg inte namnet på den, då kanske hade jag inte använt den.

Technic Hypnotise
Denna palett har gått som en löpeld på sociala medier när Margareta Grääs testade den och hon som Make up artist gillade den skarpt.
Den finns på Dollarstore till det fantastiska priset 50 kr. Hamnade där under en resa till Växjö så den fick komma med hem till mig.
Återigen kommer inte färgerna till rätta. Har väldigt bra pigment. Det sägs att denna är en Dupe på Huda Beauty paletter med 9 färger.

Tror detta är det starkaste jag har varit sminkat i mitt liv.
Gillade faktiskt denna sminkning och vart lite nöjd med denna.

Make up Store
Köpte 2 skuggor när de hade 50% i hela butken. 
De blev ljusa på bild och är mörkare i verkligheten. Mariage och Mauve tror jag färgerna heter.
Jag köpte även en vit penna att ha i vattenlinjen för att se hur det blev. Jag har testat svart som jag fått i en kalender men jag har väl blöta ögon för bara några sekunder efter jag målat det så blir det fläckigt och försvinner snabbt på en del ställen. Vit syns inte så mycket att det blir fäckigt så man kan se om ögonen måste vänja sig vid att använda färg på vattenlinjen.

Mina ögonfransar är lite tuna och sticker ut lite överallt, hade säkert blivit snyggare med lösögonfransar men har man glasögon så funkar det inte så bra.

Jag har några paletter till att testa framöver som jag köpt innan.

Revolution
90 tals palett med härliga färger.
Han använt den men inte tagit kort på mig när jag hade den på mig, tycker den matchar till Huda Paletten och jag har mixat lite med de två paletterna.

Sedan har jag en större palette.

Morphe
 Paletten är svart men ljuset blev konstigt igen så det blev så där kort igen.
Många färger i denna palette som jag tror heter 35O
Kanske vågar jag visa upp lite mer sminkningar framöver med dessa paletter.

Ha en härlig dag

Kramizz