Funkar det att göra rent borstarna med?

Har en borste som jag använt ögonskugge primer på som är hur stel och äcklig. Det är dags att göra rent den.

Plockade fram det medel jag har hemma och börjar gör rent borsten, när den torkat är den lika äcklig stel som innan. Jag använder medel som är gjord för att rengöra borstar. Kanske det bara funkar på puder?
Har en annan borste som inte blir ren och har endast använt ögonskugga med den, den är fortfarande färgad. Så jag tror att det inte är något bra medel jag köpte för ett bra tag sedan.
Jag följer en hel del vloggar och såg att de använder en ask att göra rent borstarna sabbt och torrt om man behöver använda samma borste med två olika färger under samma sminkrutin. Den vill jag ha för jag har inte så många borstar och det blev att beställa den från Sephora. 
Sett att man kan göra rent borstar med vanlig hård tvål och såg att Sephora hade en ask med hårdtvål för makeup borstar, så jag passade på att köpa den också.
Idag blev det upp till bevis, med tvålen följde en rengöringsplatta med.Jag satte den i handfatet och tvålade in min skitiga bortse...
Oj oj vad bra den var, det är som ny igen, inget kladd av primern kvar.

När den funkade så bra så måste jag testa den andra borsten som jag tycker inte blir ren för det är färgad efter ögonskugga och wow den funkade där, tror den där flaskan åker ut nu.
Lilla borsten var ljusbrun innan även efter tvätt... nu mer vit.

Jo jag måste visa en annan sak jag köpte från Sephora.
Yves Saint Laurent Volupte Liquid Colour Balm, nr 12. Lite färg blir det och den mathar min läppfärg, jag gillar mer naturliga färger. Den känns inte att man har den på sig men ändå återfuktad på läpparna.

YSL är ju inte billigt och lika så denna, jag hade inte köpt den till fullpris, hade tur att det var bra rea på den så därför testade jag den. Den luktar gott också.

Men jag tyckte aplikatorn var så konstig för det var en skåra in på ena sidan för tills för några dagar sedan då jag ser var det föreställer.
Ett par läppar. 😂😂😂
Tänkte att jag i andra inlägg kommer visa mina borstar jag har, en del har jag fått och andra har jag köpt... en del är rena rama skiten.

Kanske kommer ett inlägg där jag visar mina lekar med ögonskuggspaletterna.
Jag är inte bra på det, men övar och övar.

Ha en skön söndag
Kramizz
Taggar: Skönhet;

Kommentera inlägget här :