Lookfantastic Nars - Limited edition

Låter som en kul box, så jag lyckades få tag på den, men det tog lite tid för den kom senare än vad den skulle.

Jag känner till märket man har inte använt något av detta märke så någongång skall det vara första gången.
Om jag förstått det rätt så fyller Nars 25 år. Tänk att det är knapp ett år sedan jag hörde talas om detta märke och det har då redan funnits i 24 år.
Boxen innehåller 6 produkter att testa, jag tror inte alla är fullstora, men någon är det.
I boxen ligger
  • Nars The Multiple Copacabana, denna kan man använda på ögon, kinder, läppar och andra delar på kroppen. Jag skulle npg säga att denna färgen Copacabana är mest lämplig som highlighter. Jag tror det är en fullsize på 14g, 390 kr (Kicks)
  • Nars Quad eyeshadow Mojave, en skuggspalett med 4 skuggor i bruna toner. Tror även denna är en fullsize. På Nars hemsida kostar den €49 så ca 530 kr
  • Nars Climax mascara, färgen är svart. Denna macara ger volym som går att bygga upp och skall inte klumpa eller smula sig, tror även denna är en fullsize, 6g, 270 kr (kicks)
  • Nars Bronzing, Laguna, bronzer är något som ger huden en solkysst look. Denna är inte fullstor, den är på 2,5 g. Jag vet inte hur mycket en fulstor är så jag kan inte räkna ut priset, fullsize kostar 390 kr (Kicks)
  • Nars Blush Orgasm, en blucher, denna färg har nog alla sminktokiga, en bästsäljande blusher och ikonsik. Denna är inte fullsize, hittar inte hur mycket den är på men min lilla är på 3,5g, fullsize kostar 320 kr (Kicks)
  • Nars Velvet lip glide, Roseland, är som en en läppglans med täcker om ett läppstift, ger inte mycket glans. En perfekt färg till mina läppar. 2ml är min mini och en fullsize är på 5,7ml och kostar 270 kr (Kicks) min mini ligger på ca 45 kr
 
 
Boxen kostar 589 kr att köpa, den är slutsåld så den finns inte att tillgå nu.
Värdet skall vara ca 1500 kr
Jag får värdet till 1590 kr,
(De jag vet priserna påen del som blev 1235 kr, de jag inte vet halverade jag priset som blev 355 kr)
Lookfantastic har den sista tiden skrivit ut priserna men inte i denna box.
Om ett par dagar kommer ni få se vad som finns i oktoberboxen från Lookfantastic.

Något ni gillade i denna boxen?
Ha det gott.
Kramizz
Taggar: Boxen, Lookfantastic;

Kommentera inlägget här :