Vad har hänt sedan sist?

Nu var det en månad sedan jag bloggade sist och troligen sista gången jag ens hade på min dator.
Har bara inte haft lusten.

Så kan det bli ibland.
Uppdatering gällande tapeten så har jag varit i kontakt med Vätterhem och de i sin tur med målarna som ringde och kom och tittade, han skulle höra av sig igen när de skulle fixa det.

4 veckor gick inget hörde jag... varför vänta så länge kan man undra, skall ärligen säga att jag trodde inte det hade gått så lång tid sedan han tittade på tapeten. Tog kontakt igen med Vätterhem och målarna ringde och nästa vecka kommer de och fixar till det... hoppas jag 😉
Så nu blir det att flytta möbler igen, men tur är att det är bara den ena väggen och inte alla.

Vad har jag hittat på när jag inte har bloggat eller spelat The Sims? Jo jag fick lusten att dutta igen, alltså Diamonds paintings.
Beställde 2 tavlor.
Elvis är jag klar med, men pärlorna åker upp hela tiden och sedan var det veck i klisterytan som gjorde att det inte blev så snyggt.
Den blev hyfsad bra tycker jag. Denna har runda pärlor som går snabbt att lägga.

Nu håller jag på med tomten som har fyrkantiga pärlor.
Har kommit en liten bit på den.

Huva kl är 12.30 och det är riktigt mörkt ute, skall snön komma hit eller?

En tur till Ullared blev det en måndag. Det var ju inte så längesedan jag var där, men jag är med i trivselgruppen och då har vi hand om julkalendern på jobbet, en tradition som vi säkert har haft i 13 år. Istället för att springa runt en hel dag här istan så valde vi att åka till Ullared och fixade allt på 1 timme. Sedan fick vi gå och shoppa själva. Ja du det fylldes på i vagnen igen... fattar inte det.
Godis till mamma, passade på att köpa fler linnen som är bra att ha under. Sedan fick jag en fix idé att klä min lilla gran vit, alltså vitt glitter och via kulor, så nu är frågan finns det en vit toppstjärna eller spira?
V
et ni var så hojta till.
Köpte ett spel också till julliedigheten.
Finns många olika Ticket to ride versioner och jag valde den nordiska. Skall bara lära mig detta spel.

Jag har åkte på min första förkylning, inget kul alls när man har lite fix att göra och man inte riktigt orkar med allt.
Min hals är så torr så det blir torrhosta emellanåt. Måste ha en halstablett i munnen hela tiden. Surt.

Något att se fram emot på bloggen är inlägga på november boxarna för Lookfantastic som jag redan har fått, den kommer snart upp, antigen i kväll eller imorgon.
Glossybox är på väg till mig.

Så klart adventskalendrar kommer upp från 1 dec till 24-25 dec. Ni kommer att få se Glossybox och Lookfantastic. som vanligt kommer jag köra kl 8 och 16. Tror det blir Glossy kl 8 och Lookfantastic kl 16. Vem vet något kan kanske komma kl 12 också, återstår att se. 😉

Ha nu en härlig skön lördag.
Kramizz
Taggar: Diamond painting, Gekås, Shopping;

Kommentera inlägget här :