Glossybox - Maj 2019

Alltså denna månad blev jag på ett sätt missnöjd med Glossybox och på ett sett nöjd... går det ihop?

Maj månad är det Glossybox x Therese Lindgren och då tänkte man att wow nu får vi en produkt från hennes märke och hon har precis släppt ett smink kollection. 

Allt i boxen är vegansk och jag ser på spoiler sajten att en del får boxarna och de är besvikna för det visar sig att Therese Lindgren produkter finns bara i en del boxar men inte i alla.

När man ser ett sådant samarbete och vet att personen har en kollection så tror man att det kommer produkter. Visst Glossy har inte skrivit att alla kommer få men de kunde har skrivar att i en del boxar kommer det finnas TL produkter så hade det inte varit den besvikelsen som det blev.

Ja ja jag överlever att jag inte fick en produkt, men hade varit kul att testa.

Hur nöjd är jag??... ca 40% skulle jag säga.
5 proukter och 2 kommer jag behålla, resten faller mig inte i smaken.

Jag säger det igen... dessa parfymprover... det är ingen produkt och det håller jag med andra, det är sådan man kan få gratis i en butik. Jag tar hellre en två som andra klagade på att de fårr i sina boxar, men det kan man ju använda och det är en produkt.
Jag kommer behålla Carrot creamen och Lumene... glow grejer jag jag så många och använder inte det. Dusch gelen... det luktar så illa enligt mig. fy vilken äcklig doft. Den vill inte jag har på kroppen. Parfymprovet behöver jag inte nämna.
Translucent pudrer dosan har en spegel, det är inte illa.
Vad kostar då denna box?

Jag gav 139 kr
Värdet på boxen är ca 540 kr
Det är carrot krämen och pudret som är de som är fullstora produkter och kostar 195 + 249 kr att köpa i butik.

Sneak Peak för juni är en Highlight palett från Sleek Make up och en body scrub.

Ha en riktig skön helg
Kramizz
Taggar: Boxen, Glossybox;

Kommentera inlägget här :