Rea på bokrean

Jag brukar inte gå på bokrean som man gjorde förr. På ett sätt var det höjdpunkten då, man såg verkligen fram emot den.

Bokrean är inte lika stor längre och jag tror anledningen är att det finns ljudböcker så lätt tillgängliga.
Jag minns inte ens när jag satt och läste en hel bok. Jag har Storytel och tar ner böckerna där och det tycker jag är värt.

Jag kollade in rean och såg en bok jag var intresserad av men tänkte näää jag köper den inte efter en stund funderande. Så i veckan så såg jag att det var 50% på bokreaböckerna då slog jag till.
En bok om Bernadotte av Herman Lindqvist. Jag gillar att läsa om kungar och drottningar. Så denna kan bli spännande att läsa, så den kanske blir en bok jag läser och inte lyssnar på. 😂

I skolan gillade jag inte historia men när jag pluggade in mer ämnen på Komvux så märkete jag på Litteraturhistorian att detta var kul, passade på att ta en historia kurs och där var man fast.

Vid en jul fick jag en peng av mamma på Åhlens och jag såg en bok som hette Historien och Sverige Gustav Vasa och hans söner och döttrar. Kunde inte slita mig ifrån den boken och upptäckte då att det var en serie som skulle komma ut och jag jade missat en eller två böcker.

Pappa fick upp ögonen att kah gillade dessa böcker så han ville köpa dessa till mig. Jag sa till när en bok kom ut och jag fick den i julklapp eller födelsedag. Så jag har hela serier från då till nutid.
Har den med Sveriges drottningar också sedan lyssant på en annan Gustav Vasa bok som var mer ingående än den bok jag fastande för, allt med samma författare.

Kunde mycket innan men har tyvärr tappat en del av kunskapen när man läste dessa böcker.

Får se när jag kan få ro att läsa boken, just ni hinns det inte med.
Ha en skön dag.
Kramizz
Taggar: Shopping;

Kommentera inlägget här :