Jag har blivit med Foreo

Jag har sett en del bloggar och vloggar där mpnga prisar denna Foreo, så jag han nu köpt en.

Var på stan för ca en vecka sedan och skulle till Rituals för att handla lite och sedan hamnade jag på Åhléns där de hade klubberbjudande på Foreo så jag kollade in dem.

Fanns en mini som räcker ca 100 gånger sedan får man slänga den och köpa ny... onödigt kan man tycka så jag köpte en som var med batteri som man kan byta ut, ett batteri håller ca 300 gånger. Visst det finns uppladdningsbara men de låg på över 700 kr och uppåt (klubbpris) och det kände jag att det behövs inte för jag vet inte om det passar mig.
Jag har hunnit testa denna lite men inte regelbundet ännu, det blir som lite massage i ansiktet tycker jag. Känns lite lenare i ansiktet efter den.

Skall börja använda den mer regelbundet.

På Rituals blev det en body cream. Det bästa är att man kan köpa påfyllnad till den burka man har. Jag köpte den förra året när jag var i Göteborg, den är snart slut.

På Åhléns blev det en Cetaphil till kroppen, jag är så torr vintertid på kroppen så jag slukar dessa under denna tid, börjat på min tredje burk sedan okt/nov. Slipper mina torra fläckar.

Jag kör med två olika body krämer på vintern en mycket mer krämigare för ben och rygg och andra punkter på kroppen som jag har mina torra ställe, där brukar det vara en oprafymerad kräm som nu är Cetaphil och armar m.m. blir det en lättare och som kan vara parfymerad som Ritualen Dao.

På sommaren kan jag använda vilken kropplotions som helst över hela kroppen, då är jag inte torr.
ACO cleanser köpte jag också för att testa, har hört gott om den och min andra håller på att ta slut så då kan jag testa denna. Den luktar gott för jag har kört med den när jag har använt min Foreo.

Tror jag kommer att gilla den.

Detta var lite shopping jag har gjort.
Ha det gott
Kramizz
Taggar: Skönhet;

Kommentera inlägget här :