Falköping och en trasig kyl

Fick ett meddelande om jag kände för att åka till Falbygdens ost, det säger man inte nej till.

Men det tog ett tag innan jag såg meddelandet för det var att flytta saker på jobbet. Vi har en hel del saker i förråd på jobbet och håller på att göra oss av med en del.
Rensa rensa rensa, man kan inte spara allt.

Vi har en lite skrubb i en av kontoren, vi har ett förråd på en del som vi inte hyr egentligen, med tillstånd så klart. Sedan ett förråd i källaren och en hörna vi tryckeriet med två stora plåtskåp med ekonomi.
Det förråd som vi har tillstånd att ha skulle tömmas för några veckor sedan så det fick vi bära in i Helenas rum för hon har störst och lite i ett annat kontor. Rensade och slängde en massa när vi ändå höll på.

Sedan erbjöd sig en man från annat förbund att vi kunde få ta hans del av ett förråd så då skulle han tömma det och har gjort så det mesta. Vi får dela detta förråd med Bandyn och han har lite och är aldrig där inne så vi kan ta större delen.

Så igår så skulle vi flytta in plåtskåpen i den nya förrådet och rensade ut en del saker. Bar in ett par lagerhyllor som vi hade och började packa in det som skulle in i förrådet. Enegin tog slut efter detta.

Nu har vi kvar källarförrådet som skall rensas och sedan några skåp med papper och pärmar som behöver rensas ut. Sedan skall vi få iordning och hoppas att vi får in allt i ett enda förråd.

Så det var trevligt att få åka iväg till Falköping och handla lite ost efrer det bärande och fixa. Och snart har vi en stor cup att ta hand om.
Det var en perfekt dag att åka till Falbygdens ost, det var inte mycket folk så det var inte trångt att gå. För butiken i säg är trång så ni kan förstå att det blir ännu mer så när butiken är fylld med folk.

De har även ett rum med saker, häftiga plåtbukar i olika stilar, bla retro och sedan var det påsksaker, vid jul är det julsaker.

Jag köpte min favorit ost och kex.
Starkosten brukar vara stark men det var den inte sist, den var inte som den brukar, men hoppas att den är det denna gång.
Jo några kolavåfflor fick det bli, de ser ut som Stroopwafles.
Får hoppas att de är goda.
Breakfast at Tiffany´s burken köpte jag för att ha Granola i, den andra burken köpte jag där för ett par år sedan och har det som står på den i.
Tyckte de skulle passa ihop.

Sedan blev det en snabb sväng på Falköping centrum innan det bar hemmåt.
Vi bestämde att stanna till i Mullsjö och VIP för att köpa hem lite gott. Funderade på att äta där men fastande inte för det. Så det blev godis shopping.
Bakre raden favoriter, främre nytt.
Lägger man undan detta i ett skåp eller låda så glömmer jag att jag har det och det får vara kvar länge 😂

Eftersom det inte blev mat där så åkte vi till Chop Chop för att hämta mat och denna gång fick jag såsen och en hel lyckokaka.
Men fick slänga i mig maten när jag kom hem för att jag tyckte kylen lät konstigt och drickan var kondens på som är ett tecken på att kylen tampar temperatur så det var bara att ringa jouren och vänta på service.

Har kvar mat idag så får ta och njuta av den idag istället.
Jag tror inte kylen slutade funka så lång innan jag kom hem för det var inte direkt varmt i den och smöret var inte mjukt, jag har Bregott så det är ju hårt så där hade man känt direkt om det hade varit länge kylen hade variit trasig.

Säger ju det att det är tur att man bor i en hyreslägenhet och snabb service när det är akut. De kom med en lite lånekyl sm står i köket nu. Så det var bara att flytta in sakerna där och passa på att rensa ut. Nu har jag bara kvar lite saker i den som inte behöver ha kyla. Passade på att rensa kylen nu när man hade den möjligheten.
Lite jobbigt är det när man måste huka sig för att kunna kolla in vad man skall ha. Ja huka gör jag inte för det kan jag inte med mitt knä men det blir att böja sig ner och titta in. 😂

Hoppas att de kan fixa till kylskåpet eller om man få en ny, men jag tror det första för bara några månader sedan gick ju frysen sönder och då lagade de den.

Lär få se det under nästa vecka kan jag tänka mig.

Detta med jour är ju en fördel när man har hyreslägenhet för den möjligheten är svårare när man har en bostadsrätt kan jag tänka mig. Eller?

Ha en fortsatt trevlig helg.
Kramizz
Taggar: Shopping, Vätterhem;

Kommentera inlägget här :