Lookfantastic - Juni 2019

I måndags dök denna box upp när jag var borta, så på tisdagen fick jag kolla in den, nja inte dena bästa boxen tycker jag.

Ja ni kommer förstå vad jag menar med det om en liten stund. Men själva boxens utsida så är den fin.
Around the world har den som tema denna månad.
Elle magasinet är med som vanligt, vad mycket reklam det är i den tidningen, inga billiga märken precis. Ja ex en Hermes jacka för över 90 000 kr.

Nu till boxen.
Det är så små förpackningar i denna boxen och det är det jag tycker är så tråkigt. Har kanske med att det skall vara en resebox alltså resestorlek.
SVR Topialyse Palpebral - det en ögonlockskräm om jag fattat det rätt, om man är torr, jag lider inte va det så troligen en kräm som jag inte kommer ha användning för. Tror faktiskt denna är en fullsize på 15 ml och priset är ca 179 kr
Ecooking peeling mask - en dansk produkt som man använder i ca 4-6 minuter och den kan kännas av när man använder den. En fullsize ligger på 50 ml och kostar ca 460 kr
Jag fick 15 ml och priset för den är ca 132 kr.

Bioeffect EGF serum - ett serum som är från Island. Det är veganskt och är inte billigt. Fullsize är på 15 ml och kostar 1550 kr. Då skall man tänka på att en vanlig serum ligger på ca 30 ml och ofta ligger under det priser som detta serum har.
Jag fick 3 ml och det ligger på ca 298 kr.
Bumble and Bumble surfspray salt spray - Jag fick den svarta som är seasalt spray, hade mer än gärna tagit den vita som jag tror passar mitt hår bättre, jag skall se om någon annan som har boxen är intresserad av att bytta denna.
Jag fick resestorlek på 15 ml som kostar ca 28 kr
Korres Chamomille softening soap - en ansikts och kroppstvål, fullstor på 125 g och kostar ca 69 kr

Filorga Lift structure kräm - en kräm man använder dagligen som skall strama upp huden. Gillar Filorga men denna kräm kanske jag inte har nytta av för så slapp hud har jag inte så jag tror inte jag skulle märka skillnad.
Denna mini mini tub innehåller 7 ml och kostar ca 108 kr.
Fullsize ligger på 50 ml och ca 800 kr

Det var allt som fanns i denna boxen, Jag betalar 175 kr för den och värdet på denna månads box är ca 864 kr

Sneak peek inför juli är en dagkräm från Elemis som är värd ca 226 kr. Elemis är inte något billigt märke heller på en del av deras produkter.

Ha en riktigt skön helg.
Kramizz
Taggar: Boxen, Lookfantastic;

Kommentera inlägget här :