Lookfantastic - Juli 2019

En box som med Postnords hjälp var på äventyr i Gränna innan den kom hem till mig. Jag såg fram mot att få denna box av en anledning.

Som vanligt är det 6 produkter man får i denna box.
En riktigt härlig färg på denna box. De har även ändrat på medföljande häfte där det står om produkterna. Till det bättre tycker jag.
1. Elemis - Hydra Balance dag kräm, värt 225 kr. Det är ett dyrt märke, men det skall bli trevligt att testa det, kanske man skall ta med den till Amsterdam för att slippe burkar m.m.
20 ml

2. Aromatherapy associates - Revive body gel, värt 141 kr. Kan säga att denna luktar inte gott, har inte förstått var den skall vara till. Någon som vet?
40 ml

3. Eyeko -Fat eye stick, färgen Gilt, värt 141 kr. En ögonskugga och/eller eyeliner.
4 g

4. Naobay - Illuminating micellar water, värt 130 kr. Är för att ta bort orenheter och smink.
200 ml
5. Vitamasques - Gold eye pads, värt 70 kr. Ett par pads att sätta under ögonen som har guld i sig. Måste testa detta någongång för jag har ju några här hemma.
1 par, 3 ml

6. Glov - On the go hydro cleanser, värt 140 kr. En sminkborttagnings "vante" som man inte behöver använda mer än vatten på. Denna är den jag såg i fram emot att få. Behöver bytas ut efter 3 månader.
1 st

Jag gav 175 kr för denna box och värdet på boxen är 847 kr

I häftet så står det om produkterna på engelska och det gör att man inte förstår allt de skall göra nytt för. Jag får googla och se om jag hittar vad de skall vara bra till.
 
Här är alla produkter samlade på en enda bild.
På sista sidan av häftet så får man se en produkt som kommer i augustiboxen.
Det kommer bli en borste för highlighter. Kan det vara så att det ligger en highlighter i boxen? Det återstår att se i augusti.
Nu blr det att testa denna "vanten" vad jag tycker kommer i ett inlägg senare denna veckan.

Ha det gott
Kramizz
Taggar: Boxen, Lookfantastic;

Kommentera inlägget här :